fbpx

Sejlsportsligaen: Sejlerne bliver bedre og bedre

I sidste weekend blev årets sidste sejlsportsligastævne sejlet ud for Skovshoved Havn med Frederikshavn Seahawks som vindere - endda for andet år i træk. Da Sejlsportsligaen startede tilbage i 2014, var niveauet helt anderledes. Helt sikkert, at klubberne tager ligasejladserne mere seriøst nu, og mange har investeret i J70 både som klubbåde - som også er den bådtype Sejlsportsligaen sejles i.

Skovshoved ligastævne

Mange klubber har investeret i J70 både.

"Der er en kæmpe stigning i niveauet fra sidste år til i år", lyder det fra ligakommentator og tidligere landsholdssejler og -træner Jonathan Bay. "Strategisk, taktisk, bedre manøvrer - kort sagt hele vejen rundt er Sejlsportsligaen vokset i kvalitet", fastslår han i nedenstående video.

Jonathan Bay har livekommenteret samtlige sejladser ved de seneste to ligastævner i Aarhus og Skovshoved - og var også med i sæsonen 2016. I 2018 rykker Bogense Sejlklub, Thisted Sejlklub, Aarhus Sejlklub, Silkeborg Sejlklub og Sønderborg Yacht-Club ud af 1. division og ned i 2. division. De afløses af fem oprykkere fra 2. division - Roskilde Sejlklub, Kjøbenhavns Amatør-Sejlklub, Svendborg Sund Sejlklub, Helsingør Sejlklub og Brejning Båd Klub.
Kort nyt

Så er Visens Skib tager ud på sidste turné

★ Artikel

★ Design: Hvorfor vende snuden på hovedet?

Kapsejlads

Cape31: Ny fuldblods racer på vej til Danmark

Kapsejlads

Volvo 29er EM åbnes med festlige toner og beach vibes

Kapsejlads

AFI 2Star flytter næste år termin

Kort nyt

My Song genopstået i ’ClubSwan’ sortimentet

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?