fbpx

Skal din klub være værter for Sejlsportsligaen i 2018?

Inkluder i Newsletter: Ja

Sejlsportsligaen søger nye værtsbyer for stævneåret 2018, som over to weekender kan være med til at afvikle stævner i Sejlsportsligaens 1. og 2. division.

Klubberne kan bruge stævnet til flere ting - skabe liv på havnen, give sammenhold på tværs af nye og ældre medlemmer, vise klubben frem for nær og fjern og sammen med sejlerne få en stor oplevelse!

Formand fra Thisted Sejlklub, som var vært i 2016, siger blandt andet: "Der kommer virkelig meget hjælp udefra i f.m. afviklingen af ligastævner, så opgaven er mere overkommelig end et større fleet race event... Det giver god mulighed for at lave kobling mellem den lokale sejlklub, det politiske liv og erhvervslivet - lokalt. En sådan bro kan man bruge i mange år fremover i andre sammenhænge”.

Sejlsportsligaen bliver ved med at skyde frem, og har de senere år tournet land og rige rundt med de otte ligastævner. Det har budt på et hav af fantastisk oplevelser! To divisioner, 36 klubber og stadig flere af Danmarks bedste sejlere bidrager forsat til en sejlsportsfest med et højt sportsligt niveau. Dét ønsker man at forsætte med i 2018, og derfor søger man nye værtsklubber til at afvikle landets bedste ligastævner.

Cirkus kommer til byen

Sejlsportsligaen er et professionelt drevet ”cirkus”, der kommer til byen og bliver i to weekender i træk. Konceptet har et stramt opbygget set-up, hvor ligaens egen stab varetager en række nøglepositioner omkring afvikling af sejladserne. Men endnu vigtigere er ligaens fire værtsbyer, der spiller en helt central rolle. Sammen skabes der en fest! Det er altafgørende, at byer, klubber og frivillige bakker op med energi og engagement – og dermed bidrager til at skabe den bedst mulige oplevelse for alle.

Sejlsportsliga i din by?


Sejlsportsligaen vil gerne invitere byer og sejlklubber, der kan samle lokal opbakning og interesse fra erhvervs- og kulturliv, lokalpresse samt ikke mindst mobilisere en masse frivillige hænder, til at byde ind på opgaven som vært for Sejlsportsligaen i 2018.

Hvad får klubben ud af det? Klubben kan bruge ligastævnerne som trækplaster for lokalpressen, hvor den gode historie om lokal sejlersucces, sponsorpleje og gode sejleroplevelser kan fortælles. Klubberne kan bruge Sejlsportsligaen som løftestang for at søge lokale midler til at forbedre lokaler.

Sejlsportsligaen er andet og mere end en kapsejlads. Det er også en sejlerfest, byfest og egen hav(n)efest der kan skabe liv på havnen, og hvor vi har et erklæret mål om at vise sejlsporten frem på en folkelig og tilgængelig måde, der kan være med til at udbrede interessen for at sejle.

Ligasejlads handler således også om, at man gerne vil have nye sejlere ind i sporten – ligesom man gerne vil skabe attraktive events for de sejlere, man allerede har. Vi ønsker, at der bruges flere timer på vandet og meget mere sejlerglæde rundt i det ganske danske land!

Hvad forventes der? Værtsopgaven omfatter to stævner – for hhv. 1. og 2. division. Stævnerne afvikles over to på hinanden følgende weekender. Enten i maj/juni eller i august/september 2018.

Er jeres klub den næste, der skal fortælle den gode historie, og er et ligastævne noget for din by og din klub så kontakt snarest muligt Sejlsportsligaens projektleder, Peter Wolsing, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf.: 2116 7400 eller Brand manager Nynne Desirée Mortensen, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. tlf.: 2856 5180.

Deadline er 1. september 2017.




Seneste nyheder





Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde

Kort nyt

Tun-feber i Helsingør – billetterne er revet væk

Kapsejlads

Anne-Marie Rindom skadet - misser Hyéres!

★ Artikel

★ Ruffet måtte af og på igen

Kapsejlads

Første officielle DM i singlehand sejlads er en realitet 

Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering





Udvalgte artikler *