fbpx

Struer er vært for årets første Ligastævne

Struer Sejlklub er værter for årets første Sejlsportsligastævne. Nogle af de bedste danske sejlere fra 36 forskellige klubber kommer til Struer for at dyste i 1. division den 20.-21. maj og i 2. division den 27. og 28. maj 2017.

I alt vil 72-100 sejlere vise deres færdigheder i en højintens og dramatisk kapsejlads i bådtypen J70. Der sejles i farvandet ud for Struer havn - så nær på land og havn, at kapsejladserne kan opleves på ualmindelig tæt hold. "Sejladserne er således meget tilskuervenligt, og der bliver virkeligt noget for tilskuerne at se på. Forplejningen skulle også være i orden, så tilskuerne kan få en god forfriskning og noget til maven, hvis der skulle være behov herfor", fortæller Otto G. Jensen fra Struer Sejlklub.

Hver sejlads forventes at blive på cirka 20 min. Et hurtigt besætningskift på vandet sikrer, at sejladser kommer hurtigt efter hinanden.

Jollesejlads i fokus

Der vil ud over selve ligasejladserne også være arrangeret ungdomssejlads, idet Struer Sejlklubs ungdomsafdeling vil afholde kapsejladser i Optimistjoller for aldersklassen 8-14 årige sejlere, der vil vise deres kunnen på vandet. "Disse sejladser afholdes i havnebassinet og vil således være endnu tættere på publikum – hvor børn og unge samt forældre kan se, hvad børnene starter med, når de begynder på sejlads i klubberne" fortæller Otto G. Jensen.

Struer Sejlklub håber på, at rigtig mange mennesker vil komme til havnen i Struer og oplever sejlsporten på tætteste hold. Man håber på at kunne tiltrække folk udenfra, der gerne skulle få interesse for sejlsporten og få lyst til at dyrke den.

Kom endelig til Struer Havn og oplev sejlsporten på tætteste hold i de to weekender.
Kapsejlads

E-jolle: Søren Johnsen vinder Master EM

Kapsejlads

Team Hansen ude og lege med de store - se video

Kort nyt

Aabenraa Sejlklub fejrer 100 års-jubilæum med kendt band

Kapsejlads

Øhavet Rundt melder klar for 52. gang

★ Tursejlads

★ Fjällbacka og Fjällbacka Skærgården - et 'must'

Kort nyt

Tall Ship: Her er de frivillige også i fokus

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?