fbpx

Struer er vært for årets første Ligastævne

Inkluder i Newsletter: Ja

Struer Sejlklub er værter for årets første Sejlsportsligastævne. Nogle af de bedste danske sejlere fra 36 forskellige klubber kommer til Struer for at dyste i 1. division den 20.-21. maj og i 2. division den 27. og 28. maj 2017.

I alt vil 72-100 sejlere vise deres færdigheder i en højintens og dramatisk kapsejlads i bådtypen J70. Der sejles i farvandet ud for Struer havn - så nær på land og havn, at kapsejladserne kan opleves på ualmindelig tæt hold. "Sejladserne er således meget tilskuervenligt, og der bliver virkeligt noget for tilskuerne at se på. Forplejningen skulle også være i orden, så tilskuerne kan få en god forfriskning og noget til maven, hvis der skulle være behov herfor", fortæller Otto G. Jensen fra Struer Sejlklub.

Hver sejlads forventes at blive på cirka 20 min. Et hurtigt besætningskift på vandet sikrer, at sejladser kommer hurtigt efter hinanden.

Jollesejlads i fokus

Der vil ud over selve ligasejladserne også være arrangeret ungdomssejlads, idet Struer Sejlklubs ungdomsafdeling vil afholde kapsejladser i Optimistjoller for aldersklassen 8-14 årige sejlere, der vil vise deres kunnen på vandet. "Disse sejladser afholdes i havnebassinet og vil således være endnu tættere på publikum – hvor børn og unge samt forældre kan se, hvad børnene starter med, når de begynder på sejlads i klubberne" fortæller Otto G. Jensen.

Struer Sejlklub håber på, at rigtig mange mennesker vil komme til havnen i Struer og oplever sejlsporten på tætteste hold. Man håber på at kunne tiltrække folk udenfra, der gerne skulle få interesse for sejlsporten og få lyst til at dyrke den.

Kom endelig til Struer Havn og oplev sejlsporten på tætteste hold i de to weekender.

Kapsejlads

DS-DM: J/70’erne indtager Sønderborg

Bådudstillinger

Genova spiller med musklerne – her lidt tal

World Match Racing Tour

Jeppe Borch & Co. skal 'optræde' på den helt store scene  

Kort nyt

#587: Politiet og sejlerne er ved at finde melodien

Kort nyt

Kom til stor jubilæumsfest i Helsingør

Udvalgte artikler *