fbpx

Mere klubidentitet i Sejlsportsligaen

Inkluder i Newsletter: Ja

Denne sæson i Sejlsportsligaen vil byde på individuelle klub BIBs (overtrækstrøjer), som skal gøre ”klubidentiteten” stærkere. Med det nye tiltag udskiftes det klubflag, der tidligere har siddet bag på båden med BIBs til hver af klubholdenes besætninger. De nye BIBs introduceres for at skabe endnu mere holdånd og fællesskab mellem de deltagende hold og de respektive klubber.

BIBsene bliver klubholdenes tydeligste klubidentifikation. Der er plads til sponsorer, mascotter og ’mottoer’ på trøjerne alt efter smag og behag.

Hvem fik den skøre idé?

Idéen og inspirationen er taget fra amerikansk fodbold, hvor klubber eksempelvis hedder 'New England Patriots', 'Miami Dolphins', 'New York Jets', 'Washington Redskins' og 'Seattle Seahawks'. Det giver klubholdene imellem lidt ekstra kampgejst, en måde at udtrykke lokale identiteter og er med til at understrege det fællesskab, som der er ved ligasejlads – og ikke mindst gør det en forskel publikum og sponsorer.

Det betyder, at næste gang vi skal til ligastævne, skal vi måske heppe på Horsens Hooders, Sundet Sjokolade eller Frederikshavn Fighters – det er op til klubbernes fantasi, hvor intet er rigtigt eller forkert. Klubberne har helt frie tøjler.

Praktikken bag

Rent praktisk er det klubberne, der selv med deres bagland skal designe klubholdenes nye ”identitet”. En kreativ proces, hvor der er mulighed for at stikke et skridt dybere ind til hvem, de er eller gerne vil være på holdet.









Kapsejlads

Første officielle DM i singlehand sejlads er en realitet 

Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør





Udvalgte artikler *