fbpx

Sailing Champions League 2016: Danmark sidst!

Den prominente sejlklub Costa Esmaralda i Porto Servo på Sardinien, dannede endnu en gang kulisse for en kapsejlads. Denne gang var det finalesejladserne i Sailing Champions League 2016.

Som tidligere nævnt her på Bådmagasinet, så betyder formatet i Sejlsportsligaen, at det faktisk var sidste års vindere, samt de bedste to’ere som deltog på Sardinien i 2016.

Skovshoved var med som vinder af Sejlsportsligaen 2015, og Hellerup Sejlklub havde kvalificeret sig via et kval-stævne, som blev sejlet tidligere på sæsonen i St. Petersburg.

Det skulle vise sig at blive et let-vejrs-stævne, og de danske gutter som var afsted hører nok ikke til i den lette ende af skalaen? For fart i kassen, ja det havde de under ingen omstændigheder!

Faktisk kan det ligefrem se lidt pinligt ud, for Danmark sluttede sidst, både som nation, men også med det sidste hold!

Den ellers så sejrsvante Sundklub fra Hellerup, måtte lide den tort at slutte sidst, og på en 24. plads – ud af 32, ja der sluttede Skovshoved.

Bestemt ikke noget der er værd at skrive hjem om, hvilket ingen af de to klubber eller repræsentanter fra Sejlsportsligaen/Dansk Sejlunion heller ikke har gjort.

Men se videoen fra Sardinien, hvor den løje luft må have drillet de danske sejlere:

 

Se resultater fra Sailing Champions League 2016 her

SCL2016DeutcheTouringYachtClub

Vinderne af Sailing Champions League 2016 - Deutscher Touring Yacht-Club