fbpx

Nedtælling til Sejlsportsligaens finalestævne

Inkluder i Newsletter: Ja

I årets sidste sejlsportsligastævne afgøres det, hvem der skal på podiet, men der er også en kamp om at undgå nedrykningen. Der er 18 klubber med i 1. divisionen og her er top 3 inden finalen Skovshoved Sejlklub (52 point), Hellerup Sejlklub (45 point), Åbenrå Sejlclub (43 point) – men pointene er meget tætte, så meget kan nå at ske i top 10!

I den anden ende er der ligeledes en dyst, da det gælder om ikke at havne under nedrykningsstregen for de fem sidste klubber på resultatlisten. Inden finalesejladserne i weekenden er det Skærbæk Bådelaug, Vallensbæk Sejlklub, Sønderborg Yacht-Club, Silkeborg Sejlklub og Middelfart Sejlklub, der ligger til nedrykning.

Flashback fra Champions League Finalen?

KDY har (næsten) lavet et copy paste fra Sailing Champions League sidste år – den eneste forskel er dog at de lover godt vejr i modsætning til sidste år. Som man kan se på situationsplanen vil der være serveringsvogn, telt samt medievogn i første parket, så man kan følge med i sejladsen lige foran Langelinie Havn. Audi, der er partner i KDY samt sponsor for Sejlsportsligaen vil ligeledes udstille biler i forlængelse af pop-up sejlbyen i anledningen af den spændende finale.

Program

Ligafinalen afholdes lørdag den 26. og søndag den 27. september. Der er planlagt sejladser fra 9.00 – 18.00 om lørdagen og 9.00-15.30 om søndagen med LIVE speak og musik fra kl. 10.00 begge dage.

Der kan følges med i resultater og tracking løbende på sejlsportsligaen.dk, og der vil ugen efter finalen være en times sammenfatning af Sejlsportsligafinalen på Eurosport.









Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet

Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...

Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde

Kort nyt

Tun-feber i Helsingør – billetterne er revet væk

Kapsejlads

Anne-Marie Rindom skadet - misser Hyéres!

★ Artikel

★ Ruffet måtte af og på igen

Kapsejlads

Første officielle DM i singlehand sejlads er en realitet 





Udvalgte artikler *