fbpx

Sailing Champions League foran Operaen, bliver ’stort’

Inkluder i Newsletter: Ja

Det er den sidste weekend i efterårsferien. Yacht Club de Monaco var den første der tilmeldte sig, OMAN og USA deltager, så der nu næsten udsolgt. Yderligere 13 sejlklubber har henvendt sig for at få et eventuelt "wildcard".

Stævnet har alene en god ide hos holdet bag henholdsvis den danske og tyske sejlsportsliga, men det momentum som de toi ligaer har udløst skulle bare udnyttes. Så den gode ide blev hevet frem og er nu en realitet. SAP har siden starten gået forrest, og bakker indirekte op om Sailing Champions League, de næste tre år.

"Indirekte" fordi SAP overdrager "Champions League" til "World Childhood Foundation" og dens protektor og grundlægger HM dronning Silvia af Sverige.

"World Childhood Foundation" blev etableret i 1999 og støtter i dag omkring 100 projekter i 16 lande med fokus på forebyggelse, lokal udvikling og uddannelse.

SAP har siden starten gået forrest, og er stadig en af de primære økonomiske støtter. Derfor har SAP valgt at lade "World Childhood Foundation" stå som "sponsor".

Praktisk donere SAP et større beløb over i "World Childhood Foundation", hvorved fonden har mulighed for at være hovedsponsor for arrangementet. SAP ønsker at skabe opmærksomhed omkring "World Childhood Foundation" i Danmark og internationalt.

I dialogen med "World Childhood Foundation", og deres CEO Susanne Labonde, er der tale om en langsigtet samarbejde mellem SAP, "Champions League" og "World Childhood Foundation".

Aftalen med Eurosaf, den europæiske sejlunion er, at "Champions League" afvikles i København frem til og med 2016.

Der er tale om en turnering med præmiepenge, hvor deltagerne underskriver, at 50 % af alle præmiepenge tilfalder arbejdet i "World Childhood Foundation". Målet er, at "Champions League" i 2014 genererer fra 15.000 € til 20.000 € til World Childhood Foundation.

Projektet er voldsomt sent ude, men med det fantastiske momentum, som den danske og tyske liga har skabt kan det kun blive en kiosk basker. SAP har med deres opbakning udtrykt respekt omkring indsatsen, hvorfor de går ind i projektet.

2014 er kun en start og et kick-off for et partnerskab, som vil ændre international sejlsport. Skabe den brede interesse for sejlsporten, og dens mange muligheder. Som Oliver Schwall fra den tyske liga siger: "The overall sum for Copenhagen is small ... but the vision behind is big!"

www.childhood.org

www.sailing-championsleague.com









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf





Udvalgte artikler *