fbpx

’Team Kerteminde’ profilerer sit ligahold

Inkluder i Newsletter: Ja

”Team Kerteminde – Sejlsportsligaen” har fat i noget af det rigtige – og er kommet godt i gang !

Klubben/holdet har oprettet en liga facebook side, hvor aktiviteten er stigende. Der er pt. 201 likes, ikke så mange, men det er en god start, og det vil være med til at profilere Kerteminde Sejlklub som en aktiv klub. Dels kan det styrke sammenholdet internt i klubben, dels kan det skabe større eksponering af klubben lokalt og dermed mulighed for at få flere medlemmer – samt sponsorer.

Kerteminde sejlklub er begyndt at eksponere holdets sponsorer på sitet, med det mål at de også kan få noget ud af klubbens ligadeltagelse og deres opbakning til holdet – f.eks. i form af et mersalg.

”Team Kerteminde – sejlsportsligaen” har senest præsenteret deres rorsmand ved ligaens finalestævne i Aarhus i den kommende weekend, og det bliver gjort sådan:

”En lille præsentation af de 4 personer der repræsenterer Kerteminde Sejlklub ved weekendens stævne i Århus.”

”Til at passe pinden nu, hvor nogle af vores unge sejlere har vigtigere ting at tage sig af ( studier ), der har vi en sejler, der igennem mange år har sejlet sjove både.”  

”Jeg mødte ham personligt første gang i 1999 hvor jeg via Dansk Sportsbådsklub arrangerede Sybase Performance Cup.”

”Den dengang relativt unge mand kom kørende fra nyborg med en bunke aluminium på anhængeren. Hvis jeg husker ret, så svejsede han lige kølen på kort før de smed den bunke alu i vandet, som senere fik øgenavnet Sardindåsen. En 24 fods Alu-racer lavet så den passede til den rig, som byggeren havde købt billigt til formålet.”

”Kim Haugaard hedder sejleren og båden var hverken den første eller sidste båd han sejlede i.”

”Denne weekend sejler han for anden gang som rorsmand på en J70 og som rorsmand for Team Kerteminde. I Nærheden af de 46 år er han absolut aldersrepræsentant for holdet.”

”Vi ønsker ham held og lykke og håber, at han klarer det lige så flot som i Hellerup for snart 14 dage siden.

”I morgen kommer endnu en præsentation.”

Og de følgende præsentationer, kan du finde på ”Team Kerteminde – Sejlsportsligaen” facebook side HER 

Andre ligaklubber har også oprettet facabook sider for deres ligasatsning – nu skal de bare boost’es, dels i klubben, dels i lokalsamfundet – og alle andre i hele landet er selvfølgelig også velkommen til at ”like” og følge dem:

Team Faaborg Sejlklub – Sejlsportsligaen

Kaløvig Sailing Team – Sejlsportsligaen

Vallensbæk Sejlklub – Sejlsportsliga

Skovshoved Sejlklubs hold i Sejlsportsligaen