fbpx

'Festen' kører på andet døgn

Inkluder i Newsletter: Ja

Silkeborg blander sig i toppen - Hestbæk sætter som vikar skub i Vallensbæk - Pigerne fra KDY er med helt fremme, og Hellerup er stadig suverænt i front trods en misser i dagens sidste sejlads, hvor det suveræne team fra den hæderkronede klub Hellerup, måtte tage til takke med en næstsidste plads. 

Bådmagasinet talte efter dagens sejladser med Mads Christensen fra Hellerup.

Hvad sker der i dagens sidste sejlads, en næstsidste Mads, det er i jo ikke vant til?

 'Vi får en stor vinddrejning og ender måske også i lidt af et vindhul, og vi har ingen chance for at komme tilbage i sejladsen' udtaler Mads fortsætter: 'Det er der jo ikke så meget at gøre ved, men det der kan undre mig er, at vi tidligere på dagen var ude for nøjagtig samme situation, men her valgte man altså at skyde sejladsen af – hvor vi lå etter...Jeg tror jo bestemt ikke der er tale om nogen bevist handling fra dommerbåden, men det er jo lidt frustrerende når der ikke er konsekvens i beslutningerne' - 'det bør være ligesom i Match Race, der skal bare sejles når først vi er i gang, det der med at skyde af, skal ikke kunne lade sig gøre, det er ens for alle'

Det ændre ikke ved begejstringen, som stråler ud af Mads Christensen, og på mit spørgsmål om i morgen svarer Mads, 'der er intet der er afgjort før sidste sejlads er overstået. Det er mega tricky derude, Sundet i vestenvind, man kan ikke være sikker på noget før man sejler over linjen, men det er bare mega sjovt og være en del af, her tror jeg virkelig vi har ramt noget rigtigt, slutter Mads Christensen

Hestbæk afløser Braad

Skipper for Vallensbæk Per Braad måtte en tur på hospitalet, (vist nok med en muskel forstrækning, red.) og blev afløst af Michael Hestbæk. Vi må nok erkende at Hestbæk tilførte Vallensbæk noget tyngde på rorpinden. To sejre, i dagens to sidste sejladser, bragte Vallensbæk holdet frem på en samlet sjette plads. 

Stabilitet sikre anden og tredjepladsen

Pigerne fra KDY med skipper Lotte Melgaard har sejlet yderst stabilt, og hele fire anden-pladser, fastholder teamet på en samlet andenplads.

Men i mine øjne – en smule overraskende, finder vi Silkeborg Sejlklub kun ét point efter KDY.

Flot flot sejlet af team Silkeborg, men det er jo bestemt heller ikke 'hr-hvem-som-helst' der sidder bag pinden. Skipper Lars Wegner har et VM i H-båd tilbage fra 2006 sammen med Herluf Jørgensen, og sådan en pokal får man jo som bekendt heller ikke forærende.

Silkeborg

Teamet fra Silkeborg er med helt fremme på en flot tredje, kun ét point fra KDY på andenpladsen. Her Lars Wegner, Mike Jensen, Torben Kristensen og Søren Tranberg. Foto: Per Heegaard

Der sejles igen søndag, hvor vinden dog kan risikere at blive ganske svag, men jeg kan kun benytte lejligheden til at opfordre til at kigge forbi Rungsted Havn, og få en dejlig oplevelse med masser af aktivitet og glade sejlere.

Fulde resultatliste her









World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet

Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...

Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde





Udvalgte artikler *