fbpx

Lad sejlsportsfesten begynde

Inkluder i Newsletter: Ja

Rungsted Havn danner denne weekend rammen om det første Sejlsportsliga stævne, hvor 18 klubber mødes i det først af fire stævner, og jeg skal love for scenen er sat.

60-70 forventningsfulde sejlere deltog i skippermødet kl. 12 – og de første sejladser, som kan følges streamet live, går i gang her kl. 14.

Se billeder fra dagens første sejlads her

Der skal afvikles rigtig mange sejladser, og det stiller naturligvis store krav til hele det set-up organisationen har etableret.

Puslespillet der bare skal klappe

På skippermødet blev sejlerne orienteret om det stramme program. Hver enkelt sejlads er estimeret til at vare mellmem 12-15 minutter, der dømmes på vandet, som vi kender det fra Match Race. Alt skal klappe - der skiftes besætninger på vandet, så de besætninger der ikke lige sejler, venter på vandet, i de tre RIB der er til formålet. Så snart der er skiftet besætninger, sejler disse 'taxa-rib' ind, for på den måde at hente de seks nye hold der skal stå stand-by - noget af et puslespil.

Spændt, men fantastisk stemning

Stemningen var ikke til at tage fejl af – fantastisk, tæt på euforisk.

Rigtig mange, rigtig gode sejlere var at finde på de forskellige klubhold, og som Peter Warrer blandt andet nævnte, ja så bliver det jo rigtig sjovt at møde de sejlere, som man kender fra andre klasser, end de klasser man normalt optræder i.

Mads Christensen var da heller ikke i tvivl, 'hvis man ikke er 110 % klar her, kan man godt risikere at få ørene i maskinen' som han udtrykte det.

Følg Sejlsportsligaen live her

 

De 18 klubber i Sejlsportsligaens 2014-sæson er:

· Aarhus Sejlklub

· Silkeborg Sejlklub

· Skive Sejlklub

· Sejlklubben Neptun Vejle

· Kaløvig Bådelaug

· Egå Sejlklub

· Aabenraa Sejl Club

· Sønderborg Yacht-Club

· Middelfart Sejlklub

· Kerteminde Sejlklub

· Faaborg Sejlklub

· Svendborg Sunds Sejlklub

· Roskilde Sejlklub

· Vallensbæk Sejlklub

· Kongelig Dansk Yachtklub

· Hellerup Sejlklub

· Sejlklubben Sundet

· Skovshoved Sejlklub

Se mere på Sejlsportsligaens eget site her

Da de to indlæg der var skrevet, var fra én og samme person, men henholdsvis fra 'Anders Andersen' og en 'anonym' - men med samme IP adresse som afsender, har vi naturligvis valgt at slette disse indlæg.

Vi er begyndt at logge ip-adresser, og kan med nutidens teknologi finde frem til de personer som skriver under falsk navn. Anonyme indlæg slettes i henhold til vores retningslinjer for debat!