fbpx

CB66’erne varmer op til weekenden

Inkluder i Newsletter: Ja

Efter Dansk Sejlunion har annonceret Sportsbåd Open som en del af Sejlsportsligaen, har CB66 klassen oplevet en tilgang af nye besætninger, der ønsker at sejle CB66 og være en del af det nye koncept.

For at give nye besætninger den bedst mulige start og hjælpe let øvede med at pudse formen af inden det første ligastævne i Rungsted kommende weekend, arrangerede CB66 Class Denmark en bootcamp lørdag/søndag. Fokus var ligeligt delt på teori, opsætning af båd og sejlads på vandet. Dermed får alle forhåbentlig de bedste forudsætninger for at få en god oplevelse i klassen.

CB663

CB66erne varmede op til kommende weekend med trim og træning i Rungsted.

Dagen startede med en teoretisk gennemgang af mastetrim, hvorefter samtlige deltagende både blev målt igennem, og alle fik hjælp til at sætte masten rigtigt op med et fornuftigt basistrim.

Herefter stod den på en farttræning på vandet med efterfølgende træningssejladser. Det er herligt at se hvordan de nye besætninger med lidt enkle råd og vejledning, hurtigt er i stand til at løfte niveauet.

Helsingør Sejlklub har købt en CB66 og stillede op med en ung besætning, de viste en flot formkurve. Vi glæder os til at se dem i kommende weekend i Rungsted. Rygterne siger, at flere klubber overvejer at investere i CB66 som klubbåd for dem, der skal videre fra ungdomsbådene og stadig vil have "puls og vand i håret". Spørger man sejlerne til Bootcamp, er det et oplagt valg!

KDY har givet en stor støtte ved at stille lokaler og mærker til rådighed for CB66 klassen, så der har været de bedste rammer om et godt arrangement.

Der er hele vejen rundt blandt de nyere i klassen stor begejstring for arrangementet og der har været en del "aha" oplevelser, og træningen skaber forsigtig optimisme og forvetninger til formkurven i kommende weekend.