fbpx

Egå Sejlklub: Udtager liga bruttohold i Drabant 24

Inkluder i Newsletter: Ja

Artikelindeks

Egå Sejlklub var tidligt i gang med informations møde i klubben allerede i december. Og man har informeret om det i klubbladet, således at alle medlemmer ved at klubben er med i Sejlsportsligaen.

Udtagelserne bliver i klubbens eneste to kølbåde af typen Drabant 24, som anvendes som skolebåde, men man håber at en af klubbens topsejlere, Kim Christensen eventuelt kan finde tid til at tage de udtagne besætninger med ud og sejle i hans Melges 24.for at få noget sportsbådstræning.

18 klubber stiller op til den nye liga i 2014. Næstformand Kirsten Rambøl fortæller her om Egå Sejlklubs planer om udtagelser. Man kunne godt tænke sig at få J/70’ere, men der er ikke nogen aktuelle planer lige nu.

Hvordan planlægger din klub udtage jeres besætning til ligaen ? Vil I holde udtagelsessejladser i klubben og i givet fald i hvilken bådklasse ?

”Egå Sejklub har udtagelsesstævne i kommende weekend. Vi havde i december et klubinformationsmøde om ligaen og her blev nedsat et ES ligaudvalg med unge sejlere og erfarne folk og tråd til bestyrelsen. Der er bragt 2 artikler i vores klubblad "Båken" for at sikre at alle medlemmer kendte til Liga i ES. Der er annonceret på hjemmesiden og ved temaaftner og træninger efter sejlere.”

”I kommende weekend har vi udtagelses stævne, som sejles i vores 2 fantastiske sportsDrabant 24. Lørdag er øve og søndag er stævne, men begge dag lægger vi en Ligabane og efter hvert sejlads bytter vi en besætning ud på begge både, så alle får sejlet med alle. Hurdlen er at der skal sejles på hold, men vi ønsker at udtage sejlere individuelt, for at "ryste posen". Alle i klubben er opfordret til at stille op.”

Vil klubben udtage en besætning forud for hvert ligastævne ? Eller udtage en besætning for hele sæson 2014 ?

”Vi udtager et bruttohold i weekenden og ud fra det vil besætningerne blive sat før stævnerne. Den plan vil afhænge af stævnekalenderen for anden kapsejladsaktivitet, hvordan bruttoholdet finder sammen under træningen og sikkert meget andet.”

Hvad er klubbens ambition med deltagelse i ligaen ? Er det jeres mål at vinde ligaen 2014 ? Eller har I en anden målsætning her i første sæson ?

”Jeg vil skyde på, at der er forskellige mål for ES Liga. Bestyrelsen ønsker, at Egå sejklub skal blive i Liga også i 2015, men jeg er sikker på, at sejlerne sejler for at vinde! For Klubben som helhed er det vel som den slags er: vi vinder, men de taber...”




Seneste nyheder





Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen

Sejlsportsliga

Sailing Champions League: KAS var få point fra cuttet





Udvalgte artikler *