Sejlads som folkesport: Hvorfor skal det være så svært?

Sejlads som folkesport: Hvorfor skal det være så svært?

Alle søger ned på havnen om sommeren. Men de fleste nøjes med at spise en is og gå hjem, når du har kigget lidt på den sære, eksklusive sekt af sejlere. Uha, hvor må det være svært at sejle!

Havnen er et sted der inviterer til besøg. De fleste havne er faktisk særlig attraktive steder – folk søger derned, de går tur, spiser is, kigger på bådene, nyder udsigten, stemningen og omgivelserne. Mange nyder også synet af den sære lille sekt, der er havnens egentlige indfødte; sejlerne.

Det er tale om et ret sjovt folkefærd: De går i noget særligt tøj, de taler et helt særligt sprog, og de omgiver sig med en lidt mystisk aura af noget eksklusivt, og ikke mindst svært. Uha, tænker mange af de forbipasserende. Det må sørme være noget svært noget, det der med at sejle.

Pris: 15 kroner / 4 sider. Kilde: Bådmagasinet 01/2011

15,00 kr.

Når betalingen er gennemført får du tilsendt en e-mail med et link til download af koden til det online-versionen af Bådmagasinet.

Bemærk venligst, at den elektroniske udgave af magasinet kræver Flash installeret på din computer. Har du ikke dette installeret, så kan du hente den seneste version hos Adobe her.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer