På hyggetur til de hollandske kanaler

Her kan du købe og læse På hyggetur til de hollandske kanaler. Du kan læse Bådmagasinet hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse.

Afsluttende beretning om Nessie’s tur fra Danmark og rundt i Holland.

Fra Arnhem gik det nedad Geldener Ijssel. Ja, nedad fordi det var med strømmen, selvom vi faktisk sejlede nordpå. Geldener Ijssel er en af de 3 fortsættelser af Rhinen, så der er en del strøm – især i starten. Geldener Ijssel munder ud i den kæmpestore indsø, som består af Markermeer, Ijsselmeer og Waddenzee. Vi drejede rundt om hjørnet til venstre ad Veluvemeer i retning vestpå mod Amsterdam. I modsætning til Ijsselmeer, som kan være ubehagelig at sejle på i hårdt vejr pga. den lave vanddybde, foregik vores tur til Amsterdam i helt beskyttet farvand. Undervejs til Amsterdam passerede vi gennem 4 sluser.

Pris: 15 kroner / 4 sider. Kilde: Bådmagasinet 3/2015.

 

15,00 kr.

Når betalingen er gennemført får du tilsendt en e-mail med et link til download af koden til det online-versionen af Bådmagasinet.

Bemærk venligst, at den elektroniske udgave af magasinet kræver Flash installeret på din computer. Har du ikke dette installeret, så kan du hente den seneste version hos Adobe her.

På hyggetur til de hollandske kanaler
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer