Optimist: Solstrålehistorien fra Solbjerg

Optimist: Solstrålehistorien fra Solbjerg

En lille og totalt ukendt sejlklub har fået TORM-prisen for deres fantastiske indsats inden for vores sport. Klubben er Solbjerg Søsport, og det er ikke uden grund, at det hedder søsport, for sejladsen foregår nemlig på Solbjerg sø lidt syd for Århus.

Ildsjælene bag dette projekt er Helle Jespersen og hendes mand Jesper. Jesper sejler J/80, og Helle er nok mest kendt som en del af besætningen, der vandt bronze ved OL i Athen i Yngling. Helle fortæller, at da hun kom hjem fra OL i 2004, tænkte hun, at nu var det tid til at betale noget tilbage til sporten, og det gjorde hun ved at købe fire gamle Optimistjoller, som hun brugte vinteren på at sætte i stand, og da foråret kom, tog hun fat i den lokale roklub og spurgte, om de ikke også havde plads til Optimistjoller.

Pris: 10 kroner / 2 sider. Kilde: Bådmagasinet 03/2011

10,00 kr.

Når betalingen er gennemført får du tilsendt en e-mail med et link til download af koden til det online-versionen af Bådmagasinet.

Bemærk venligst, at den elektroniske udgave af magasinet kræver Flash installeret på din computer. Har du ikke dette installeret, så kan du hente den seneste version hos Adobe her.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer