fbpx

Horsens Sejlklub hepper på Anne-Marie Rindom

Inkluder i Newsletter: Ja

I går var over 70 mennesker mødt op i Horsens Sejlklubs klubhus for at heppe på deres egen verdensstjerne, Anne-Marie Rindom, der kan vinde en olympisk medalje til Danmark. Laser Radial klassen skulle have sejlet medal race i går aftes, dansk tid - men sejladsen blev udskudt til i dag på grund af vejret.

Selvom sejladsen blev udskudt til i dag, var stemningen i klubhuset bestemt ikke dårlig. Her er man enige om, at det at have to sejlere (Anne-Marie Rindom & Anette Viborg) med til OL i Rio er med til at gøre folk i lokalområdet opmærksom på sejlsporten.

I dag gentages successen fra i går, hvor de lokale sejlere og andre interesserede igen samles i sejlklubben fra klokken 17.30. Sejladsen skal naturligvis ses på storskærm - og Horsens Sejlklub er godt forberedte, de har allerede champagnen på køl, hvis det bliver til olympisk medalje for Rindom.

e1d23c64 a4c1 49c8 8905 b0be3f465c6c

Anne-Marie Rindom dukker op på storskærm hjemme i den lokale sejlklub. Foto: Horsens Sejlklub.

Her på redaktionen hepper vi naturligvis også på Anne-Marie Rindom, når sejladsen skydes i gang planmæssigt klokken 18.05, dansk tid. Uanset vejret, så afgøres OL i Laser Radial i dag.

 









Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet

Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...

Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde

Kort nyt

Tun-feber i Helsingør – billetterne er revet væk

Kapsejlads

Anne-Marie Rindom skadet - misser Hyéres!

★ Artikel

★ Ruffet måtte af og på igen

Kapsejlads

Første officielle DM i singlehand sejlads er en realitet 





Udvalgte artikler *