fbpx

Dybt skuffet Jonas Høgh - ude af medaljekampen

Inkluder i Newsletter: Ja

Det var en mega dybt skuffet Jonas Høgh som Bådmagasinet mødte efter dagens to sejladser.

Inden starten på dagens sejladser var det meget tæt, og der var kun ganske få point mellem nummer to og 12, og lad os bare erkende med det samme, Høghen trak det korteste strå.

Med to 16. pladser er det overstået for Jonas. For Jonas Høgh betyder deltagelse i et medal race intet, kun podiet havde betydning, for det som vi godt tør skrive bliver Jonas’ sidste OL.

Ramt af uheld

Men det var heller ikke Jonas’ dag. Der har inden OL været skrevet stolpe op og ned om det skidt og affald der har været i vandet ud for Rio, og i dag fik Jonas det at føle! To gange havde Jonas en plasticpose på sit ror, og måtte ned for at skubbe affaldet af – ikke just noget der er tid til, i så tæt et felt.

Undgår protest

Og ikke nok med det, men for at undgå en protest, som den svenske Max Salminien truer med at lægge, ja så vælger Jonas at tage en 720’er graders strafvending, det kostede sådan ca. 10 både.

Jonas ser situationen helt anderledes, og umiddelbart efter mærkerundingen forsøger Jonas at tale Max til en smule fornuft, men Salminen holdt fast - snurre rundt eller protest! 

Da Jonas også havde sin udgået som fratrækker, havde han intet andet valg – 720 graders vending, i et tæt felt koster bare mange placering, og efter dagens to 16. pladser ligger Jonas samlet nummer 12 - værdiløst for Høghen.

Historien opdateres...









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf

Kapsejlads

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Kort nyt

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub





Udvalgte artikler *