fbpx

Der trænes på livet løs i Rio

Inkluder i Newsletter: Ja

Siden midten af maj måned har 49erFX besætningen med Jena Mai Hansen og Katja Salskov-Iversen om bord været i Rio. Her skal de træne intensivt på det olympiske farvand. Målet er at få så meget erfaring med Guanabara Bugten (det olympiske farvand), så intet kommer som en overraskelse, når der skal dystes om OL medaljer i august måned.

Et år med gode resultater

De to piger har haft et begivenhedsrigt år, hvor de startede med at vinde OL udtagelsen i 49erFX klassen over Ida Marie Baad og Marie Thusgaard samt søstrene Schütt i februar måned. Dernæst vandt de sølv ved Princesa Sofía Cup i marts måned. I april måned stod den på EM i Barcelona, hvor Jena og Katja stod øverst på skamlen med en guldmedalje om halsen efter sejladserne. Ved det sidste store internationale stævne inden Rio, World Cup stævnet i Hyères, blev det til tredjeplads - og dermed bronze.

13263950 1447825541910337 1950541812828678178 n

Der var god vind i Rio i går. Foto: Jena & Katja.

I starten af juni måned deltager Jena og Katja ved World Cup stævnet i Weymouth, England. Den 5. august er der åbningscermoni i Rio - og så skal sejlerne på vandet for at dyste om den 8. august.

 









Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet

Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...

Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde

Kort nyt

Tun-feber i Helsingør – billetterne er revet væk

Kapsejlads

Anne-Marie Rindom skadet - misser Hyéres!

★ Artikel

★ Ruffet måtte af og på igen





Udvalgte artikler *