fbpx

Ben Ainslie har sejlet sit sidste OL - næste skridt Amerca's Cup

Inkluder i Newsletter: Ja

Britiske Ben Ainslie, der er den mest vindende olympiske sejler og vinder af ISAF Sailor of the Year 2012, har meddelt, at han trækker sig fra olympisk sejlads. Det betyder, at Ben Ainslie ikke forsvarer sin olympiske guldmedalje i Finnjollen ved De Olympiske Lege i Rio de Janerio i 2016. Ben stopper dog ikke med sejlads, men vil nu fokuserer på America's Cup.

Det var ikke nogen let beslutning for Ben Ainslie, og han udtaler: "Når jeg ser tilbage er der så mange særlige minder - fra den første medalje i Atlanta for 16 år siden til at bære flaget ved afslutningsceremonien i London 2012. London var for mig helt speciel, idet jeg konkurrerede på hjemmebane og foran et hjemmeligt publikum - jeg tror ikke, at nogen begivenhed vil være i stand til toppen den oplevelse. Men man er nødt til at bevæge sig fremad, og det er på tide at komme videre til den næste udfordring i min karriere".

Ben Ainslie vil nu fokusere på at sammensætte et hold til den 35. udgave af America's Cup. Denne udmelding markerer starten på et nyt kapitel i Ainslies karriere.

Ben Ainslies olympiske medaljer

2012 - Guld - Finnjolle, London

2008 - Guld - Finnjolle, Beijing

2004 - Guld - Finnjolle, Athen

2000 - Guld - Laser, Sydney

1996 - Sølv - Laser, Atlanta









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf

Kapsejlads

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Kort nyt

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub





Udvalgte artikler *