fbpx

Jonas Høgh skyder OL-kampagne i gang

Inkluder i Newsletter: Ja

Det vigtigste for Jonas Høgh-Christensen lige nu er at få så mange timer som muligt i Finnjollen. Planlægningen af OL-kampagnen sker i samarbejde med træner Kristian Kjærgaard. Arkivfoto: Joakim Rechnitzer.

             Sidst Jonas Høgh-Christensen sad i en Finnjolle var under Gold Cup i San Francisco i september sidste år. Sidenhen har den dobbelte verdensmester meldt klar til en seriøs kampagne frem mod OL 2012. Sammen med træner Kristian Kjærgaard var Jonas Høgh-Christensen på vandet i weekenden.<br />


”Vi tog til Valencia, hvor der lå nogle andre relativt gode sejlere og trænede. De master jeg skulle have testet dernede var ikke blevet klar, så det blev tre dage med ’banken rust’ i stedet,” fortæller Jonas Høgh-Christensen til Bådmagasinet.

Formen afgørende
Et af de vigtigste parametre i Finnjolle-sejlads er sejlerens fysisk form. Og netop den fysiske træning har Jonas Høgh-Christensen arbejdet intenst med de seneste måneder med 4-5 ugentlige besøg i fitnesscenteret.

”Det gik bedre end forventet i Valencia med formen. Jeg kunne mærke, at jeg ikke var begrænset af formen, som jeg var det under VM sidste år. Der havde jeg stort set ikke set indersiden af et fitnesscenter i et år,” forklarer Jonas Høgh-Christensen.

I går var Finnjollesejleren så til fysisk test hos Team Danmark.

”Jeg har da været i bedre form end testen i går viste, men det var ikke så ringe endda. Jeg klarede testen fornuftigt,” siger Jonas Høgh-Christensen.

Nyt grej
Jonas Høgh-Christensen har netop bestilt en ny Finnjolle og mast til sæsonen der starter med World Cup-stævnet i Hyeres til april.









Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...

Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde

Kort nyt

Tun-feber i Helsingør – billetterne er revet væk

Kapsejlads

Anne-Marie Rindom skadet - misser Hyéres!

★ Artikel

★ Ruffet måtte af og på igen

Kapsejlads

Første officielle DM i singlehand sejlads er en realitet 

Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL





Udvalgte artikler *