fbpx

Køb billet til OL 2012


Vil de se sejlsport live i Weymouth under OL 2012 skal du købe billet. Forhåbentlig kan du opleve danskerne tage medaljer. Arkivfoto.

             Organisationen bag de olympiske lege i London har bekræftet, at billetsalget for OL 2012 starter den 15. marts 2011.<br />


Billetsalget vil være åbent i seks uger og lukker den 26. april 2011. Ved overtegnede events vil billetterne blive tildelt via en afstemningsproces. Det betyder, at man kan ansøge om en billet når som helst inden for tidsrummet – billetterne vil altså ikke blive tildelt efter først til mølle princippet.

To millioner mennesker er allerede registreret
London 2012 organisationen vil i næste måned give flere oplysninger om købsprocessen og den endelige tidsplan for de 650 events. To millioner mennesker har allerede meldt sig til London 2012 billetdatabasen, , og de vil modtage oplysninger om billetsalget direkte.

Tidsplan for sejlsport
I den foreløbige tidsplan er sejlsportseventen sat til at starte den 29. juli 2012 og slutte den 11. august 2012. Den endelige tidsplan vil blive offentliggjort når billetsalget starter.

Sejlsportseventen bliver afholdt i Weymouth, hvortil det også vil være muligt at købe billetter.

Sejlsportens billetpriser
Prisen for en billet til de indledende sejladser ligger på £35, mens finalesejladserne takseres til £55. Der vil også være billetter til specialpris til børn og seniorer.

Se flere detaljer om billetsalg, registrer dig og se tidsplanen for alle events på .

Læs mere om OL 2012 på .http://www.tickets.london2012.com
http://www.london2012.comUdvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?