fbpx

Lin & CP leverede varen - rykker frem i den samlede stilling

De danske sejlere har virkelig vist, at når forholdene er stabile og med god vind, så har samtlige teams leveret på topniveau ved OL i Enoshima.

Og det var lige præcis hvad Lin & CP gjorde i dagens sidste tre sejladser i Nacra serien.

Lin & CP kom som forvandlet ud, i forhold til hvad vi oplevede i går, og med dags-serien 1-3-1, altså sølle fem point i tre sejladser, ja der satte de ikke en fod forkert.  En forrygende indsats.

De få point som den danske båd fik lagt til den samlede stilling i dag, betyder en enkelt plads frem, til en sjetteplads i den samlede stilling – desværre lige akkurat uden for medaljemulighed i tirsdagens Medal Race, hertil var lørdagens 35 point for kostbare.

Som det ser ud lige nu, så er selv den teoretiske mulighed væk. Tyskerne ligger lige nu med 47 point, og Lin & CP med 66, altså de forjættede 19 point forskel, som gør en båd ’urørlig’ når vi taler forskel mellem to konkurrenter i et Medal Race, hvor der sejles om maks. 18 points forskel.

Dette her er skrevet med det forbehold, at der ikke dukker protester op senere i dag. Skulle den tyske båd komme ud for en protest, og blive smidt ud af dagens sidste sejlads, hvor de var involveret i en episode ved starten,  ja så kan det – som vi oplevede det i går med Ida & Marie, bringe den danske Nacra17 ind i medaljekampen.
Kapsejlads

Cape31: Ny fuldblods racer på vej til Danmark

Kapsejlads

Volvo 29er EM åbnes med festlige toner og beach vibes

Kapsejlads

AFI 2Star flytter næste år termin

Kort nyt

My Song genopstået i ’ClubSwan’ sortimentet

Kapsejlads

49er, Kiel: Rask / Precht satsede alt - det kostede...

Kort nyt

Ja, hvorfor ik' - cirkus på skibet

Kort nyt

GC32, Lagos: Sehested & Co. slutter stærkt af

★ Test af motorbåd

★ Test af Bavaria SR36 - her får du et stort cockpit og masser...

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?