Lærke Buhl-Hansen når målet – bedste danske surf resultat ’ever’

Det blev et meget hårdt og udmarvende Medal Race i svag vind, hvor der skulle pumpes hele vejen rundt – ikke lige Lærkes livret.

Høje temperaturer og svag vind var de forhold som sejlerne havde at kæmpe med, da medaljerne skulle fordeles på RS:X banen ved OL i Tokyo.

Lærke kæmpede sig rundt som 9’er, men vigtigst af alt, Lærke beholdt den super flotte 7. plads, som hun via en rigtig flot og stabil serie i ugens løb, sikrede hendes målsætning om en plads i Medal Race. Det er første gang nogensinde en dansk surfer når så langt.

Lu fra Kina vinder OL guld, foran Picon fra Frankrig, og med Lærke Buhl-Hansens træningspartner fra Emma Wilson fra Storbritannien som løber med bronzemedaljen.

Lærke på langfart
Nu har Lærkes sejler-liv handlet om meget andet end Surf. Tilbage i tiden efter hendes OL debut i Rio 2016, valgte Lærke at sejle på langfart.

Det kom der en magasin-artikel ud af, som du her i anledningen af Lærkes imponerende indsats kan nyde her - klik på billedet og læs løs, god fornøjelse, og tillykke til Lærke Buhl-Hansen med det flotte resultat.

fraoltilkapverdeKort nyt

EYOTY: Danmark blandt de bedste i verden

World Match Racing Tour

Frederik Fomsgaard Bruun vil genoplive Match Race i Marselisborg

Kort nyt

Luksusyacht til små 4 millioner op i røg

★ Interview & Portræt

★ Nicolas fotograferer fra skyen

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Hvis der er noget vi glæder os til...

USA: GM ind på markedet for e-motorer

Der er en ny kat i byen