fbpx

Lærke Buhl-Hansen når målet – bedste danske surf resultat ’ever’

Inkluder i Newsletter: Ja

Det blev et meget hårdt og udmarvende Medal Race i svag vind, hvor der skulle pumpes hele vejen rundt – ikke lige Lærkes livret.

Høje temperaturer og svag vind var de forhold som sejlerne havde at kæmpe med, da medaljerne skulle fordeles på RS:X banen ved OL i Tokyo.

Lærke kæmpede sig rundt som 9’er, men vigtigst af alt, Lærke beholdt den super flotte 7. plads, som hun via en rigtig flot og stabil serie i ugens løb, sikrede hendes målsætning om en plads i Medal Race. Det er første gang nogensinde en dansk surfer når så langt.

Lu fra Kina vinder OL guld, foran Picon fra Frankrig, og med Lærke Buhl-Hansens træningspartner fra Emma Wilson fra Storbritannien som løber med bronzemedaljen.

Lærke på langfart
Nu har Lærkes sejler-liv handlet om meget andet end Surf. Tilbage i tiden efter hendes OL debut i Rio 2016, valgte Lærke at sejle på langfart.

Det kom der en magasin-artikel ud af, som du her i anledningen af Lærkes imponerende indsats kan nyde her - klik på billedet og læs løs, god fornøjelse, og tillykke til Lærke Buhl-Hansen med det flotte resultat.

fraoltilkapverde









Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen





Udvalgte artikler *