fbpx

Nej nej nej - hvordan kunne det ske? Rindom dømt ude!

Det værst tænkelig, som ingen af eksperterne havde kunnet forudse – skete! Rindom misser fuldkommen sidstedagen ved OL, og guldmedaljen blev ikke dansk, i dag.

En solid føring blev sat overstyr – og det var med banedommerne som bødler.

Anne-Marie Rindom blev bortdømt af dommerne på banen, i startproceduren af sidste sejlads. Da det var Rindoms andet gule flag på dagen, det første for at pumpe i 9. sejlds, betød det diskvalifikation af Rindom i sidste sejlads, som dermed ikke havde mulighed for at deltage - troede mange...

Da dagens første resultat også var i den tunge ende (26'er), så oplever vi det værst tænkelige scenarie.

Kan trække den fra
Som vi umiddelbart kan regne ud, og hvis Rindom må trække hendes diskvalifikation fra, så vil Rindom stadig fører OL, men med ganske få point.

Vi må afvente resultaterne af dagens sidste sejlads, og vi følger naturligvis op, med hvilket scenarie Anne-Marie Rindom skal sejle Medal Race søndag

Vanvittigt scenarie
Det værst tænkelige - Rindom kunne faktisk godt have deltaget i sidste sejalds! Da vi ser resultatlisten fra 10. sejlads, fremstår Rindom som DNF - Did Not Finish.

Anne-Marie Rindom kunne altså godt have deltaget i 10. sejlads, her var det Rindoms egen afgørelse ikke at sejle med. I kampens hede kan man godt forstå denne beslutning, for havde Rindom deltaget - uden at måtte det ifølge reglerne, så kunne Rindom have været smidt ud af sejladsen, UDEN at kunne trække den fra. 

Vi så umiddelbart Rindom tale med hendes træner efter hendes andet gule flag, men de havde ikke nok tid til at gennemgå reglerne - Rindom træffer i nuet den sikre beslutning...men hvilket drama!

Rindom fører stadig
Anne-Maries suveræne indledende serie, betyder faktisk at hun stadig fører OL. Rindom er noteret for 64 point, og hendes ærkerival Marit Bouwmeester fra Holland er noteret for 71 point på andenpladsen. Rindom går altså ind i søndagens Medal Race med en føring på syv point, så Bouwmeester skal altså have fire både mellem hende selv og Rindom for at stjæle guldet fra Anne-Marie. Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?