fbpx

Sportschef Thomas Jacobsen om Rindom – TOP professionel

Inkluder i Newsletter: Ja

Alle river i Rindom, så mens hele pressekorpset, med de rullende TV-kameraer i spidsen, vil have fat i Anne-Marie Rindom, så får vi en god snak med en lettet sportschef fra Dansk Sejlunion, Thomas Jacobsen.

Om Rindoms bronze-præstation udtaler Thomas: "Du kan jo ikke skrive en bedre drejebog for en top professionel idrætsudøver, end den der kan skrives om Rindom. Anne-Marie arbejder så målrettet og hårdt som sjældent set". Og Thomas fortsætter: "Anne-Marie er jo et topkonkurrence menneske, hun er aldrig skadet, træner benhårdt, og så læser hun også idræt, så hun ved jo, hvad det handler om".

Det er den polske træner, Piotr Wojewski, som har haft en afgørende finger med i spillet, han har om nogen ændret den træningskultur, vi har haft derhjemme, og den nye kultur har Rindom virkelig taget til sig. Hun træner langt mere, end hvad vi er vandt til at se, og Anne-Marie bryder jo også alle naturlove, når hun måles op mod Team Danmarks målinger i de træningstest, som hun har gennemført", slutter Thomas Jacobsen.

Også mentalt

Det er ikke kun det fysiske som Rindom har arbejdet koncentreret med de seneste fire år. Også rent mentalt har Anne-Marie haft hjælp af en idrætspsykolog, som på bedste vis har hjulpet den danske OL bronze vinder på medaljekurs. "Den hjælp, jeg har fået, har været med til at gøre mig stærk", udtalte Rindom forleden til Bådmagasinet, og det kan vi jo kun nikke anerkende ja til.

RindomBronze 034

Anne-Marie Rindom med sin succes træner Piotr Wojewski som har ændret træningskulturen for sejlerne.









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf

Kapsejlads

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Kort nyt

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub





Udvalgte artikler *