fbpx

Anne-Marie kan vinde World Cup i dag

Inkluder i Newsletter: Ja

Anne-Marie Rindom sejlede lørdag endnu en næsten suveræn dag med en første og en anden plads, som betyder at hun går ind i Medal Race som nr. 2, kun ét point efter den førende belgier, Evi Van Acker.

Belgieren sejlede lige så godt og lavede tillige en første og anden plads i lørdagens sidste kvalifikationssejladser, så hun holdt sit ene points forspring. Dermed ser det ud til at kampen om World Cup sejren og 50.000 kommer til at stå mellem de to sejlere, og den der er først over mållinien vinder, forudsat at de ikke sætter for mange point til i forhold til nr. 3 og 4.

Ti point efter Anne-Marie ligger finske Tuula Tenkinen og britiske Alison Young, begge med 10 point, så belgieren og danskeren skal fortsat også hølde øje med dem i Medal Race.

Anne-Marie vinder 5 sejlads tracking

Sådan - Anne-Marie vinder 5 sejlads - hendes anden sejr på to dage.

49erFX rykker to pladser tilbage

Jena Hansen & Katja Salskov forberedte sig til dagens sejladser med en kameltur:

” It's like riding a camel ! Da vi i går hørte vejrudsigten for i dag, måtte vi tage en tur i ørkenen for at øve noget bumpy riding. Der var nemlig lovet store bølger og vind, og vi ser ingen bedre forberedelse end en bumlende kamel tur efterfulgt at vild jeep kørsel i ørkenen. Vores balance er nu i tip top, og vi er klar til at give den ekstra gas på vandet i dag.”

Jena og Katja træner på kamel

Morgentræning på kamelryg - utraditionel optakt til lørdagens sejladser. Foto FB 

Men Team Jena & Katjai 49erFX  fik ikke givet den tilstrækkelig ekstra gas, og måtte i stedet tage til takke med en moderat serie på 9-5-14, som betød at de rykkede fra  4.- til 6.-pladsen.

De er dermed med i Medal Race og har 8 point op til 3.-pladsen. Det kan nås med lidt held, men tre andre teams foran dem bejler også til podium pladserne, så det kan blive vanskeligt.

ISAF Sailing World Cup resultater









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf

Kapsejlads

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Kort nyt

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub





Udvalgte artikler *