fbpx

Rindom fastholder topplacering

Inkluder i Newsletter: Ja

En gruppe på 6 både har efter 5 sejladser etableret et pointforspring til den næste gruppe, og Anne Marie Rindom fik en 10.- og 2.-plads konsolideret sin position som nr. 2 – kun ét point efter den førende irlænder. Til gengæld er der kun ét point ned til de næste 2 både, så det er fortsat meget åbent.

Anne Marie glæder sig på Facebook over sejladserne i den første del stævnet i det olympiske farvand:

”Halvdelen af det Olympiske Test Event i Rio 2014 er gået og jeg ligger samlet 2'er!”

Sarah Gunni, kom i gang efter første dag med søsyge, og kunne notere et par placeringer som nr. 11 og 14 midt i feltet, og fortæller om dagen:

”Vi har haft en lang dag i dag. Først havde vi udsættelse i et par timer på land. Vi skulle vente på at landbrisen døde og søbrisen slog igennem. Da vi først kom ud, var der lækre forhold. Vi fik sejlet to sejladser.”

”Planen var at sejle tre sejladser, men solen går ned før klokken 18, og da vi har rigtig langt ind fra banerne udenfor bugten, er det begrænset, hvor sent de kan sende os ind. Den lave sol og de store bølger gør det rigtig svært at se mærkerne.”

”Torsdag skal vi højest sandsynligt sejle inde i bugten. Derfor får vi fladere vand og måske mere strøm. Det bliver spændende med nogle andre forhold.”

Læs også: Vandkvaliteten er blevet bedre i Rio det seneste år

Stævne hjemmeside med resultater