fbpx

On Board Horsens til Rio 2016

Inkluder i Newsletter: Ja

Horsens Sejlklub inviterer til Kick Off-møde onsdag den 9. april 16.30-18.00 i klubbens unikke, nye klubhus på Horsens Lystbådehavn.

Her vil alle interesserede blive præsenteret for, hvordan virksomheder, organisationer og privatpersoner i Horsens kan være med til at give projektet en saltvandsindsprøjtning, og derved blive positivt eksponeret over for kunder og samarbejdspartnere.

Som ambassadør for projektet vil byens professionelle Americas Cup-sejler, Christian Kamp, gæste arrangementet onsdag den 9. april og fortælle om, hvordan det er at leve af sejlsporten.

Fem sejlere, tre besætninger og en On Board Captain – ét samlet hold. Alle har rødder i Horsens samt det fælles mål at vinde en medalje til Horsens by ved de olympiske lege i Rio de Janeiro 2016.

Sejlerne på On Board Horsens til OL Rio 2016 holdet er:

  • Anne-Marie Rindom, bådtype: Laser Radial – DS Sejlerlandshold
  • Anne-Julie og Maiken Schütt, bådtype: 49erFX – DS Udviklingslandshold
  • Anette Viborg og Martin Hjortlund, bådtype: Nacra17 – DS Udviklingslandshold

Teamets On Board Captain

  • Peter Bjerremand Jensen

En af sejlerne, Anne Marie Rindom er på DS Sejlerlandshold, mens de øvrige fire er på DS Udviklingslandshold. Anne Marie er dermed støttet direkte med midler fra sejlunionen og Team Danmarks (TDK) fælles elitebudget, mens de andre sejlere, som endnu ikke har præsteret internationale topplaceringer i de nuværende klasser i højere grad må klare sig for egne midler, klubstøtte og sponsorer.

Der er således rigtig god brug for økonomisk støtte til hele holdet de næste tre sæsoner frem mod OL 2016 i Rio, idet en OL-kampagne er meget omkostningskrævende m.h.t. både, udstyr, national og international træning, stævnedeltagelse m.v. Og det sidste 1-2 år vil der også være behov for hel eller delvis tilskud til leveomkostninger, for at sejlerne kan gennemføre en optimal og professionel OL-kampagne. Kommer de op i verdenseliten vil der blive stigende støtte fra DS og TDK.

Allerede i denne sæson sejles der om OL-nationspladser ved det store ISAF Worlds arrangement for samtlige OL-klasser i Santander i september, og her håber alle Horsens sejlerne på, at man får pladser, dels for at kæmpe om VM-placeringer, dels for at være med til at sikre nationspladser til Danmark.

Tilmelding til arrangementet den 9. april, spørgsmål eller yderligere interesse i projektet kan rettes Peter Bjerremand Jensen; Du finder kontaktoplysninger her:

On Board Horsens til OL Rio 2016

 




Seneste nyheder





Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen

Sejlsportsliga

Sailing Champions League: KAS var få point fra cuttet





Udvalgte artikler *