fbpx

Ainslie beskylder Høghen for alliance!

Inkluder i Newsletter: Ja

Det var to vrede Finn jolle sejlere, vi havde gennem mixed zone her sen eftermiddag.

Ainslie beskyldte overfor den britiske presse Høghen for at have lavet en alliance med den hollandske båd i forbindelse med en mærkerunding.

"Både den hollandske båd og jeg så, at Ben ramte mærket, og det gjorde vi ham opmærksom på. Han tog jo også sin straf, hvis han ikke rørte mærket, hvorfor tog han så straffen", udtalte en tydeligt irriteret Jonas Høgh på dagens pressemøde i mixed zone.

"Hvad er det for noget vås at påstå, hvis han (Ben, red.) mener, vi har lavet en alliance, så skal han nedlægge protest mod dårligt sportsmanship! – vi var to både, der så han rørte mærket, og det gjorde vi ham opmærksom på, han tager sin straf, så mon ikke vi har set rigtigt" udtalte Jonas til den samlede verdenspresse og længere er den ikke. Jonas, hvad var det der blev råbt mellem dig og Ben efter sejladsen, "jaa, det mener jeg ikke bør komme på bånd", lød svaret og Jonas kunne trods alt smile"

På spørgsmålet om dagens sejladser svarede Jonas:

"Jeg kommer ikke godt nok af sted i første sejlads, og må vende ret hurtigt. Ærgerligt, for det var sådan en bane hvor der kun var en vej, og det var ude på venstre siden, men det lykkes mig at komme op som femmer, og jeg tager hurtigt en efter mærkerundingen, men så gik det galt og et splitsekunds uopmærksomhed var årsagen til jeg kæntrede – det kostede rigtig dyrt, jeg var næsten sidst, men det lykkedes at blive otter i mål, men det var alt for mange point at smide".

"Anden sejlads kommer jeg fint af sted, og runder med fremme, men mister et par både på den sidste læns, jeg endte med en smule mindre tryk, og de to både sejlede hen over mig".

Desværre for Jonas var en af båden Ben Ainslie, så han hentede altså hele syv point ud af de 10 Jonas var foran, så det spidser til inden de to sidste sejladser i morgen, samt Medal Racet søndag.

alliance 005

Jonas Høgh og regelekspert Søren Krause fik sig en lille snak efter dagens sejladser. Foto: Søren Øverup









Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...

Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde

Kort nyt

Tun-feber i Helsingør – billetterne er revet væk

Kapsejlads

Anne-Marie Rindom skadet - misser Hyéres!

★ Artikel

★ Ruffet måtte af og på igen

Kapsejlads

Første officielle DM i singlehand sejlads er en realitet 

Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL





Udvalgte artikler *