fbpx

Jonas Høgh Christensen knækker OL masten

Inkluder i Newsletter: Ja

De fleste danske sejlere er ankommet til Weymouth i Sydengland, hvor de skal dyste i de olympiske sejlsportsdiscipliner. Finn jollesejleren Jonas Høgh-Christensen, der skal sejle de første OL sejladser på næste søndag, har trænet for at blive hel klar. Desværre var Jonas ude for et uheld, idet hans kulfibermast knækkede under en træning.

Jonas beskriver det således: "UHELD. OL-masten er knækket under dagens træning. Trist og frustrerende! Der udtænkes alternativer og løsninger natten igennem!"

Masten kan ikke reddes

Masten, der kun er omkring halvanden måned gammel, knækkede under en træningssejlads, hvor det blæste en 12-14 knob, men meget kraftigere vindstød. Knækket er lige over bommen, og masten står ikke til at redde. Det betyder, at Jonas, i samarbejde med sin træner Kristian Kjærgaard, har haft travlt med at få bestilt en ny mast og sejl.

Indtil Jonas får sin nye mast, sejler han rundt med sin reservemast. Masten, er i følge Jonas, dog ikke en uheldsmast, idet han har vundet VM i 2009 med den. Men situation er langt fra optimal, men OL lige om hjørnet.









Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen





Udvalgte artikler *