fbpx

På tomandshånd med OL-sejlerne

Inkluder i Newsletter: Ja

Otte både, bemandet med tretten håbefulde og spændte elitesejlere har kvalificeret sig, i hård kamp med både nationale og internationale konkurrenter. Det olympiske sejlerhold har kun været større tre gange siden sejlsport blev en olympisk gren i 1908.

Her er OL-holdet:

De heldige udvalgte, som skal forsvare den stolte, danske olympiske sejlsports-tradition i 2012, er:

Finnjolle (enmandsjolle, tungvægt, mænd): Jonas Høgh-Christensen

RS:X (windsurfing, mænd): Sebastian Fleisher

Laser R (enmandsjolle, kvinder): Anne-Marie Rindom

Laser Standard (enmandsjolle, mænd): Thorbjørn Schierup

Star (kølbåd): Michael Hestbæk/Claus Olesen

49'er (Skiff-jolle): Peter Lang/Allan Nørregaard

470 (tomandsjolle, kvinder): Henriette Koch/Lene Sommer

Matchrace/Elliot 6M (kølbåd, kvinder): Lotte Meldgaard/Susanne Boidin/Tina Gramkov

Hvad siger de selv?

Men bag navnene og klassebetegnelserne gemmer der sig forskellige mennesker - med forskellige tanker, forhåbninger og forventninger til det forestående OL. Hvordan ser de selv på deres olympiske deltagelse? Hvad er deres realistiske målsætninger, og hvorledes ser de selv på deres styrker og svagheder? Det har vi spurgt dem om, og du kan læse svaret i Bådmagasinet.

I den seneste udgave af Bådmagasinet sætter vi fokus på holdet, der skal med til OL i London. Bliv helt klar til OL og få styr på de danske sejlere.

Køb artiklen - Læs artiklen "Stort dansk OL-hold til London: Medaljehåb og lærlinge i samlet flok". Køb artiklen og få den som PDF fil - lige til at læse med det samme.

Køb online udgave - Du kan læse Bådmagasinet, hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse.

Køb iPad magasin - Læs Bådmagasinet på din iPad. iPad magasinet downloades som pdf, der kan gemmes i iBooks app'en på din iPad.

Er du abonnent, logger du naturligvis bare ind her og læser artiklen, hvis ikke du lige har dit Bådmagasinet ved hånden.