Økonomi på langturen

Økonomi på langturen

Nævner man ordet "langtur" for en, der aldrig selv har været længe på havet, får man næsten altid reaktionen: "Det må da være DYRT!" Formuleret som en blanding mellem konstatering og spørgsmål. Hertil er svaret både og, for er man lidt kreativ, og planlægger man ordentligt, er en langtur mulig for de fleste.

Med mindre man har vundet i lotto eller har en stor sjat penge på (skibs)kistebunden, kræver en langtur lidt opsparing – trods alt. Derfor er det en god idé at væbne sig med tålmodighed, men så er drømmene også indenfor rækkevidde. Regn med mellem to og fire års opsparing og forberedelse til en længere tur – f.eks. jorden rundt. Mindre kan gøre det, hvis man bare vil af sted et år. Tiden kan passende bruges til forberedelse, bl.a. sejladsundervisning og læsning af diverse kloge bøger om langtur.

5 sider.

Kilde: Bådmagasinet 02-2010

8,00 kr.

Når betalingen er gennemført får du tilsendt en e-mail med et link til download af koden til det online-versionen af Bådmagasinet.

Bemærk venligst, at den elektroniske udgave af magasinet kræver Flash installeret på din computer. Har du ikke dette installeret, så kan du hente den seneste version hos Adobe her.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer