fbpx

World Sailing: Live fra dagens generalforsamling - hvem bliver præsident?

Related Articles: Næste klage mod Kim Andersen: ”TSE har ikke hjulpet med Kims kampagne”, siger Hans Natorp, Præsidentvalg i World Sailing starter nu: Uafklaret TSE-sag spøger, World Sailing: Forstå præsidentvalget - og hvad kan afgøre det?, World Sailing: Kim Andersen videre til næste valgrunde, World Sailing: Knusende kritik af Kim Andersen fra etisk komité, World Sailing: Valgkamp og anklager bringer DIF og Dansk Sejlunion i fokus
Inkluder i Newsletter: Ja

Hvem bliver præsident for World Sailing de næste fire år? Det svar får vi i dag, hvor der afholdes AGM – generalforsamling i verdens-forbundet, virtuelt.

Det er sjældent at en generalforsamling kan trække den helt store opmærksomhed, da de fleste ting som man gennemgår sådan en dag er ’klappet af’ med omverden.

Ikke desto mindre, så trækker dagens generalforsamling opmærksomhed BIG TIME, for det er i dag at afgørelsen, på en ond og beskidt valgkamp bliver offentliggjort.

Valget har som sådan været afgjort siden forrige fredag. Revisorfirmaet KPMG har hemmeligholdt, om det bliver Kim Andersen som får ’four more years’ eller om der skrives sejlsportshistorie, med den første præsident i World Sailing fra Kina.

Samtidig skal der sættes navne på de syv Vicepræsidenter, som får brug for at trække i arbejdstøjet – der bliver rigeligt at tage fat på, for at få genskabt troværdigheden og ikke mindst økonomien i World Sailing.

Få agendaen til dagens generalforsamling her

Her på Bådmagasinet følger vi naturligvis op med et lyn-portræt af World Sailings kommende præsident, stay tuned...

Følg dagens AGM her:




Seneste nyheder





Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde

Kort nyt

Tun-feber i Helsingør – billetterne er revet væk

Kapsejlads

Anne-Marie Rindom skadet - misser Hyéres!

★ Artikel

★ Ruffet måtte af og på igen

Kapsejlads

Første officielle DM i singlehand sejlads er en realitet 

Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering





Udvalgte artikler *