fbpx

Fik du læst: To interviews med gode OL-råd til World Sailing

To generationer giver World Sailing gode råd. Jonas Høgh: 'Vores sport bliver mindre interessant' - og Neil Pryde: 'Lad levende klasser vise vejen'. Det er to herrer der har erfaringerne på plads, når lige præcis talen falder på OL. 

Tilbage i foråret 2018, før det skæbnesvanger 'Finnjolle valg' i World Sailing tilbage i november 2018, bragte vi i BÅD 540 et interview med Jonas Høgh Christensen, og hans syn på fremtiden og hvilke klasser der skal sejles i ved OL.

Jonas er ikke i tvivl, 'uden Finnjollen skærer vi en stor del af sejlsportens historie væk, og uden historie, så bliver vores sport mindre interessant', udtaler Jonas Høgh Christensen sig i interviewet til magasinet BÅD. 

Og i denne måned får du et interview med ikke mindre end alle surfers fader Neil Pryde, som også har noget på hjertet - og hvis der er nogen der har noget at have det i, ja så er det Mr. Neil Pryde, som selv har været leverandør til OL udstyret. Klog af skade kommer Neil Pryde med en klar opfordring til World Sailing, 'Lad vær med at skabe nyt udstyr specielt til OL - lad markedet vise vejen. OL klasserne skal være kommercielle levedygtige.'

Der er altså gode råd

...
Vil du læse mere? Log ind
Bliv abonnent og få fuld adgang til vores artikler
Ønsker du Båd Magasinet ? Se hele udvalget af abonnementerSeneste nyheder

Tursejlads

Aggressive spækhuggere skal bekæmpes med nye metoder

The Ocean Race

Bouwe Bekking tilbage - interview...

★ Interview & Portræt

★ Mod en biocidfri fremtid

Sejlsportsliga

Ligaen skyder Sjælland Rundt Sailing Week i gang

The Ocean Race

Ocean Race: På vandet med en IMOCA – se video

The Ocean Race

Franske Guyot vinder kapløb med tiden

Kapsejlads

Interview: Hurtigere rute rundt om Fyn?

★ Artikel

★ Brint banker på som grønt brændstof til søs

Udvalgte artikler *