fbpx

World sailing Show #12 December 2018

Næste måneds World Sailing Show er netop udkommet i dag mandag den 26. november.

På vores breddegrader og årstid,. er det jo super fedt at kunne læne sig tilbage med en god kop kaffe og nyde sejlsport fra verdenshavene.

Og der er virkelig noget at nyde. Du får et fantastisk indblik bag kulissen af det helt store drag-race Route du Rhum, en sejlads som bare har formået at tiltrække publikum. Over 2 millioner mennesker besøger Saint- Malo i dagene op til starten. Vildt imponerende.

Så får du et indblik hvordan det er at sejle med 50 knob 'hjemme i stuen' - Artemis har fået udviklet en simulator, fuldstændig som Formel1 kørende lærer banerne at kende i træningslokalet.

Sejlsporten er mangfoldig - og på denne måde kommer vi også forbi de ældre skønheder som sejler rundt i Middelhavet, lige som vi er et smut forbi World Sailings åresmøde i Florida, og et smut forbi Yacht Racing Forum - et møde, hvor verdens førende inden for den maritime branche sætter hinanden stævne, og for øvrigt et møde du kan læse mere om i den udgave af BÅD som udkommer på torsdag. Fra magasinet BÅD deltog nemlig både Øyvind Bordal og Morten Brandt.

Se #12 World Sailing Show her:

Tursejlads

Aggressive spækhuggere skal bekæmpes med nye metoder

The Ocean Race

Bouwe Bekking tilbage - interview...

★ Interview & Portræt

★ Mod en biocidfri fremtid

Sejlsportsliga

Ligaen skyder Sjælland Rundt Sailing Week i gang

The Ocean Race

Ocean Race: På vandet med en IMOCA – se video

The Ocean Race

Franske Guyot vinder kapløb med tiden

Kapsejlads

Interview: Hurtigere rute rundt om Fyn?

Udvalgte artikler *