fbpx

Nyt fra World Sailing Games

Inkluder i Newsletter: Ja

Flere af de danske landsholdssejlere er i Østrig for at sejle ISAF World sailing games.

Blandt de danske deltagere er 470-jollerne sejlerne Signe Livbjerg og Rie Christiansen, der ligger på en 13. plads. Laser sejleren Anders Holm ligger på en 12. plads. Blandt 49er sejlerne ligger Jonas Warrer og Martin Kirketerp på en fjerdeplads. Allan Nørregard og Christian Andersen ligger på en femteplads.

Om gårsdagens sejlads skriver Martin Kirketerp. ”Dagens sejlads var en tam affære fra vores side. Let luft, men egentlig meget stabil vind var dagens forhold.”

Vi laver en okay god start, men vælger en halv klam rute til topmærket. Efterfulgt af et par tynde lænsere og med endnu en klam side på andet opkryds ender vi godt nede i sækken. Vi ligger lige nu fire, og det er acceptabelt. Vi skal sådan set bare med i guld.

Vi begynder at blive klogere på hvor mange der skal med i guld finalen. Dommerne sagde at de ville komme med et klart svar. De er så kommet med et svar der kan tolkes på flere måder. Hvis man er top 9 skulle man være sikker, lige meget, hvordan de vælger at dele guld og sølv.
Tirsdag starter vi så forfra, efter at stjernerne fra top 10 kigger forbi.

Idag sejldede vi først en sejlads der blev skudt af omkring topmærket. Der var spejlblankt vand, så det var det rigtige at gøre, selvom vi lå godt.

Pludselig spotter vi en slange på mindst en ½ meter komme svømmende meget aggressivt hen imod os. Vi får dog jaget kræet over mod franskmændene, som ser sig nødsaget til at afmontere en rorpind og få jaget kræet på retur.

Hygge - beach volley og østrigsk finkultur
Dolph gjorde store fremskridt på beach volley banen. Team dobbelt DD = Dolph og Dåsen (redak. Allan Nørregard og Christian Andersen) fik dog en ordentlig omgang klø af rockstjernerne Kirke/Warrer.

De skylder efterhånden mange gange aftensmad og bådpakninger. De ydmygende cifre vil ikke blive gengivet af hensyn til deres selvtillid. Vi skal jo helst have dem til at stille op imod os igen.

Vi har lige været til en anden kulturel oplevelse her til aften. Vi var nede i en by der hedder Breinenburg, hvor arrangørerne var vært for en kulinarisk og kulturel oplevelse af de helt store.

Et band af cirka 25 personer i alderen meget ung til gravballemanden, iført østrigsk folkedragt, spillede på nogle underlige instrumenter, der efter min mening ikke var beregnet til musik.

”Jeg er ikke den store musikkender, men godt lød det ikke. Til gengæld var der både wienerschnitzel, wurst og sauerkraut!” slutter Martin Kirketerp fra Østrig.


Allan Nørregard og Christian Andersen på tredjedagen af World Sailing Games.
Signe Livbjerg og Rie Christiansen ligger på en 13. plads hos 470-jollerne
 

http://www.worldsailinggames2006.at/
Seneste nyheder

Branchenyt

Melges - nu også som RIB

Kapsejlads

Tilbage i 'verdens vildeste' kapsejlads 

SailGP

Sehested is back: Eminent førstedag i Australien

Udvalgte artikler *