fbpx

Havnefoged må fjerne reklamer fra både på land

Inkluder i Newsletter: Ja

'Vær opmærksom på at på mange både er der fastgjort en reklame, med strips…Omkring skrueaksel og lignende…Vi har fjernet mange, men kan have overset nogen. Især hvis reklamen er blæst af, kan det være svært at opdage. Og en glemt strips på skrueaksel/drev kan blive træls.’

Sådan lyder et opslag på Bogense Havn og Marina Facebook for et par dage siden, efter at et firma havde været rundt ved bådene og fastgjort reklamer med plastic-strips blandt andet på skrueakslerne.

- Vi går med jævne mellemrum en tur rundt på pladserne, og der kunne vi så se, at der hang de her sedler alle vegne, fortæller havnefoged Thomas Fløjborg-Lading til Fyns Amts Avis.

Han fjernede 23 reklamer og flere strips. Tidligere har firmaerne anvendt gummibånd til at sætte reklamerne fast med. Men ingen af metoderne er populær hos havnefogeden, der mener de kan udgøre en sikkerhedsrisiko for sejlerne.

Det kan ske, reklamen blæser væk, og man ikke opdager den lille strip, der hænger tilbage, før man sætter båden i vandet. Og med gummibånd, der mørner, kan reklamen nemt ende som affald, der blæser rundt på havneområdet eller ender i hækken hos havnens naboer.

Ifølge Fyns Amts Avis forklarer firmaet bag reklamerne, at tanken har været, at bådejerne ville opdage reklamerne og den tilhørende strip, inden båden kom i vandet. Og at det naturligvis ikke har været meningen, at bådejerne skulle få problemer.

Havnefoged Thomas Fløjborg-Lading tilbyder nu som tidligere, at firmaerne kan lægge en stak reklamer på kontoret.


Galleri
Udvalgte artikler *