fbpx

Hyggelig fiskeri-og lystbådehavn med fantastisk stemning søger havnefoged

Inkluder i Newsletter: Nej

Den er en af Danmarks hyggeligste havne og kendt for sit sommerprogram med levende musik i ”Smøgen” og andre gratis arrangementer. Den kaldes også ’den runde havn’ og er omgivet af en fantastisk og frodig natur med skove, enge og marker. 

Nu har du gættet det: Lundeborg fiskeri- og lystbådehavn mellem Nyborg og Svendborg søger en serviceminded og initiativrig havnefoged / driftschef der kan være med til at videreudvikle havnen til en af Fyn og øernes mest attraktive lystbådehavne med masser af oplevelser.

Havnen har langs ydermolen anlægsplads for skonnerter og andre store skibe. Desuden en bedding, der kan optage både langkølede og kortkølede. Der er tankanlæg for benzin og diesel, og langs vandet mod syd er der pladser til autocampere.

Havnen, som er over 150 år gammel, drives i dag af anpartsselskabet Lundeborg Havn ApS. Ledelsen består af en bestyrelse og en udpeget direktør. 

Fra stillingsopslaget på havnens Facebookside søges en medarbejder, gerne med en event/servicemæssig baggrund samt et godt kendskab til at arbejde med administration og IT.

Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt. 

Se stillingsopslaget her.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt:

Direktør, Torsten Clausen på telefon 30255803 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

eller formand, Niels Ørskov Christensen på telefon 23205961 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Ansøgningsfrist er den 1. december 2023. Ansøgning og CV sendes på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Udvalgte artikler *