fbpx

Nyborg Marina: Glæder sig over besøgstallene

Inkluder i Newsletter: Ja

Flotte tal trods elendigt vejr. 5596 gæstesejlere har besøgt Nyborg Marina lyder opgørelsen over sommeren til og med august måned. 

Det er rundt regnet 500 færre end i den samme periode sidste år, som i øvrigt var et rekordår. Ifølge havnemester Lis Mylenberg er det, vejret taget i betragtning, et flot besøgstal for den nordfynske marina.

- Juli har generelt været dårlig for lystbådehavne. Men vi synes nu, det går ret godt på trods af det dårlige vejr, siger hun til Fyens Stiftstidende.

Nyborg Marina har da også arbejdet på at trække flere gæster til. Ud over en løbende udbygning af faciliteterne og serviceniveauet, så har man de seneste år været værtsby for kapsejladsen Vegvisir Race, der ligger 31. august - 2. september med 200 deltagende både fra hele Europa.

Desuden gør man sig umage for at holde havnen pæn og ryddelig. Og det har sandsynligvis været med til at give marinaen et godt ry, der afspejler sig i besøgstallene.

Nyborg Marina udmærker sig med også at tilbyde plads til autocampere på dets arealer. Og her er besøgstallet nærmest steget eksplosivt de senere år fra 118 i 2020 til 1.556 i år august medregnet.

Nyborg Marina i tal

2023: 5596 både

2022: 6086 både

2021: 5197 både

2020: 4990 både

Antallet af gæstesejlere er siden 2020 steget med 12 procent.

Det samlede antal gæster (blandt andet autocampere medregnet. red.) i Nyborg Marina er siden 2020 steget med 40 procent.

For alle årene er tallene opgjort til og med august.
Kilde: fyens.dk

 

Kort nyt

Sømandens juleværksted er åbent

Kapsejlads

Nations VM: Piv ringe start blev vendt til sejr

Tursejlads

Spørgeskema: Hvordan forbereder langturssejlere sig, når det...

Udvalgte artikler *