fbpx

Flere end 1000 har skrevet under på mere liv i havnen

Inkluder i Newsletter: Ja

Der er oprør i Hanstholm over en restriktiv lokalplan, som hindrer udviklingen af aktiviteter i havneområdet. 

Surfcafeen skal fjernes og Hanstholms surfklub har indtil videre fået afslag på en ansøgning om et klubhus. Dette er blot nogle af de konsekvenser ved at fastholde den nuværende lokalplan for havneområdet i Hanstholm.

Men nu er flere aktører i Hanstholm gået til kamp mod lokalplanen for havnen. De mener, at man godt kan kombinere fiskeri og turisme.

- Det handler om byens udvikling. Vi vil gerne, at der sker noget mere på havnen. Og at der kommer et tillæg til eller en justering af lokalplanen, som muliggør rekreative aktiviteter på havneområdet, som kan give noget liv til byen, siger formanden for Hanstholm Surfklub, Stine Marie Bøttern, til TV MIDTVEST.

En underskriftsindsamling om at få mere liv på Hanstholm Havn er blevet sat i værk på hjemmesiden skrivundernet.dk og det har nu skaffet 1100 underskrifter i skrivende stund.

’Undrer du dig også over hvorfor erhvervsdrivende og foreninger bortvises fra Kaj Lindbergs Gade og den østlige del af Hanstholm Havn, når antallet af tomme bygninger og grunde samtidig er stigende,’ står der blandt andet i begrundelsen for indsamlingen. 

Ud over surfklubben står så forskellige aktører som Hanstholm Rådet, Værftet A/S, Havbadeklubben Delfinerne og Hanstholm Borgerforening bag underskriftsindsamlingen.

Se nyhedsindslaget her:

Kilde: TV MIDTVEST

 

Kapsejlads

DS-DM: J/70’erne indtager Sønderborg

Bådudstillinger

Genova spiller med musklerne – her lidt tal

World Match Racing Tour

Jeppe Borch & Co. skal 'optræde' på den helt store scene  

Kort nyt

#587: Politiet og sejlerne er ved at finde melodien

Kort nyt

Kom til stor jubilæumsfest i Helsingør

Udvalgte artikler *