fbpx

Langelands nye havn i Dageløkke åbner snart

Inkluder i Newsletter: Ja

Et af Langelands skønneste, og smukkeste områder, Dageløkke Havn & strand, er blevet gennemrenoveret over de seneste 18 måneder med uddybning af indsejlingen til to meter, nye broer, Event Hal, Café Tapas og Vinbar, og det bliver fejret med sommerfesten “Liv & Glade Dageløkke” torsdag den 7. juli fra 12 formiddag til omtrent midnat.

For halvandet år siden fik Dageløkke Havn seks nye ejere med erhvervsmanden Kim Bach Loudrup Jensen, bosat i Klampenborg, i spidsen som adm. direktør. 

- Vi ville rigtig gerne have været klar d. 1. maj. Men vi er desværre ikke alene afhængig af færdiggørelse af byggeriet, men også af diverse ministerier og procedure. Hvorfor vi ikke har kunnet melde en fast åbningsdato ud, lyder den seneste melding på Facebook fra Dagløkke Havn.

Arbejdet er dog så fremskredent, at nye Café Tapas og Vinbar på havnen er færdigbygget, og den nye ejergruppe forventer at byde velkommen til hygge på terrassen fredag d. 26. Maj. Havnebassinet er også klar til at modtage sejlende gæster fra d. 18. maj, og indsejling til havnen er nu på to meter efter udgravning. 

I et interview i Fyns Amts Avis sidste efterår, sagde medejer Kim Bach Loudrup Jensen, at planerne for Dageløkke Havn er at løfte Langeland på niveau med de mest populære feriedestinationer i Vandkantsdanmark, og at besøgende skulle føle sig velkomne.

Arrangør af sommerkoncerten Liv & Glade Dageløkke er da også Havnen Dageløkke. 

Man kan købe billet her.

 

Kapsejlads

X Stars vinder X-Yachts Star meeting

World Match Racing Tour

WWMRT: Svensk dominans - 'Wings' tager dobbeltsejr Skovshoved

World Match Racing Tour

WWMRT: De tre danske teams videre til ’semi’…

Sejlsportsliga

WOW: Kæmpe boost for kvinder i sejlsport – og med Danmark som...

SailGP

Kan Sehested & Co. rejse sig?

Kapsejlads

X-Yachts samler endnu en gang alle 'stjernerne' i Skovshoved

World Match Racing Tour

WWMRT: Flot flot start på årets finalestævne - se stort...

Udvalgte artikler *