fbpx

Efterlyser penge til tiltrængt renovering

Attrup Havn, som ligger ved Limfjorden i naturskønne omgivelser med panoramaudsigt over fjorden trænger ifølge bådelauget, der netop har afholdt generalforsamling, til en renovering. Havnen er bogstavelig talt ved at synke i Limfjordens vande.

- Attrup Bådlaug er bekymret over havnens tilstand. Havnen bliver mere og mere nedslidt, siger formanden for bådelauget, udtaler Kim Eg Hansen, til avisen Nordjyske.

Værst står det til med ydermolen, der står under vand, når vestenvinden pumper frisk vand ind fra fjorden. Desuden er den ene af båkerne – et pejlemærke, som sejlerne bruger, når de skal ind i havnen, ved at vælte. 

- Vi, der kender havnen, kan såmænd nok finde vejen, men det er værre med turisterne, som vi har mange af i sommerens løb. Attrup Havn er en stor turistattraktion, der understøtter Jammerbugt Kommunes satsning på turismen. Men det handler også om sikkerheden. Så vi kan ikke forstå, at kommunen ikke får gjort noget ved det, fortsætter Kim Eg Hansen til den nordjyske avis.

Bådelauget har også et ønske om at få flyttet den ene af bådebroerne, så der bliver bedre plads til de største af bådene, som holder til i den trange havn.

Kim Eg Hansen har nu aftalt et møde med borgmesteren i kommunen for at der skal findes penge til den vedligeholdelse af havnen, som er er mere og mere nødvendig.

Attrup Bådlaug har 54 bådejere som medlemmer. Havnen er ejet af Jammerbugt Kommune.
Kilde: Nordjyske

 


Galleri

Havne

Bøgeskov Havn - en af mange, melder klar til sejlerne

Kort nyt

Sejlklubben Rødvig Stevns trænede i svømmehallen

Kapsejlads

Overvældende weekend for J/70-sejlerne

The Ocean Race

Voldsomt vejr kostede hovedskade

Kort nyt

Hvem skal drive medlemsrestauranten i Sletten Baadeklub? 

★ Interview & Portræt

★ Producerer fremdrift til sejlbåde på alle verdenshave

Kapsejlads

Rindom hædres for Årets Sejlsports-præstation

Udvalgte artikler *