fbpx

Sikker gang i Haderslev 

Det er lykkedes bestyrelsen for Haderslev Søsportscenter at skaffe knap en halv million kroner til at få nye flydebroer.

“Sikker gang” er navnet på et projekt ved Haderslev Søsportscenter, der inden længe kan realiseres til stor glæde for de foreninger, der har søsports-aktiviteter på Haderslev Dam -  nemlig Haderslev Sejl-Clubs ungdomsafdeling og seniorjollesejlere, Haderslev Roklub, Haderslev Tyske Roklub samt Sønderjysk Regattaforening.

- Det har længe været et stort ønske blandt jollesejlere og roere, at de gamle nedslidte og ustabile flydebroer kunne blive udskiftet til en mere stabil type, fortæller Carsten Mikkelsen, formand for Haderslev Søsportscenter i en pressemeddelelse:

- Haderslev Dam er jo ikke altid spejlblank, og især når det blæser fra vestlig retning, kan det være noget af en udfordring at begive sig ud på de eksisterende broer eller lægge til ved dem med små optimistjoller eller robåde, siger Carsten Mikkelsen.

Der er gennem de sidste par år blevet søgt midler hos en række fonde og hos kommunen, og nu har Norlys Vækstpulje givet tilsagn om støtte på 100.000 kroner, Den kommunale Facilitetspulje har støttet med 270.000 kroner og Nordea-Fonden kommer med 100.000 kroner.

Projektet er nu igangsat, så de nye flydebroer kan være klar til sæsonstart i foråret 2023. 

- Vi er i Haderslev Søsportscenter utrolig glade for støtten til det lokale foreningsliv, hvor penge til forbedring af faciliteterne også er et skulderklap til de frivillige ledere og trænere, der er drivkraften bag aktiviteterne, slutter Carsten Mikkelsen.
Kilde: Ugeavisen Haderslev

 
Singlehand

Golden Globe Race: Førte med 900 sømil, da bølgen ramte

Havne

Sommerjob på Svendborg Havn?

Bådudstillinger

Boat Show - nu også mulighed for sejlerdating

Kort nyt

Alene på havet: Sidse Birk Johannsen fortæller om sin...

Bådudstillinger

Boot: Reese Marin i fornemt selskab

Kort nyt

Ny distancesejlads ser dagens lys - Copenhagen One Star

Udvalgte artikler *