fbpx

Skærbæk Lystbådehavn investerer millioner i ny mole

Inkluder i Newsletter: Ja

Den selvejende institution Skærbæk Lystbådehavn ønsker at udskifte den 11 år gamle ydermole i et projekt til 5,4 millioner kroner. Det fremgår af dagsordenen ved det seneste økonomiudvalgsmøde, skriver avisen JydskeVestkysten.

Lystbådehavnen har søgt Fredericia Kommune om at stiller garanti for et lån på 4,5 millioner kroner, mens der i budgettet er afsat knap 900.000 kroner til uforudsete udgifter, som dækkes af havnens kapital.

Den eksisterende ydermole med flydebro ønskes udskiftet med en ny ydermole med bølgebrydende flydebro-elementer, som vil fremtidssikre yderhavnen og give bedre forhold for sejlklubben, fremgår det af sagsbeskrivelsen.

Den nye mole vil sikre havnen i fremtiden mod kraftige storme og større bølger og være en mere holdbar og tidssvarende løsning end fortsat at forlade sig på den nuværende ydermole, der er blevet repareret flere gange med store vedligeholdelsesudgifter til følge.

Ifølge sagsfremstillingen vil lystbådehavnen søge om finansiering fra fonde. Desuden vil havnen forsøge at finde egenfinansiering, så havnen har brug for at låne mindst muligt til projektet.

Økonomi- og erhvervsudvalget i Fredericia Kommune har netop godkendt garantistillelsen, skriver avisen. 
Kilde: JV.dk

 









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf





Udvalgte artikler *