fbpx

Sejklubberne i Kolding går sammen: Havnens Dag på lørdag

Sidste år stod Kolding Bådelaug alene bag Havnens Dag, men i år er alle klubberne i Kolding-området gået sammen om et kæmpe program på den officielle dag for Havnens Dag.

Kolding Sejlkub står bag aktiviteterne i Nordhavnen, mens det er Kolding Bådelaug, Motorbådsklubben, Kolding Fritidssejlere og Marineforeningen, der står bag aktiviteterne i Marina Syd.

I begge havne er der tale om et ganske omfangsrigt program, hvor alle kan komme med ud at sejle, ligesom flere sejlere holder "åben båd" og fortæller om sejlerlivet. 

Motorbådsklubben holder loppemarked, og Kolding Fritidssejlere, Kolding Bådelaug og Kolding Sejlklub viser alle deres klublokaler frem. Bøges Både i Lunderskov tilbyder ture i motorbåde mellem de to havne. 

Kolding Bådelaug holder åbent klubhus, inviterer til ”Åben Båd” og giver en sejltur i skolebådene, projektleder Torben Gade fortæller om Marina City projektet, og Naturpark Lillebælt stiller op med krible krable-oplevelser i vandkanten ved Marina Syd.

På Nordhavnen er der åbent hus med kaffe og kage i Sejlklubhuset, og der er ”Åben båd”, hvor sejlere tager imod. Kolding Sejlklub tilbyder sejlture i alt fra joller til SUP (stand up-paddling), kajakker og en hurtig J80-båd, og ungdomsafdelingen, og sejlerskolen giver gratis prøveture. Marinehjemmeværnet holder åbent skib, og gasterne beretter om redningsaktioner og om sø-sikkerhed. 

Kolding Sejlklub arrangerer redningsøvelser med oppustelige redningsflåder, og endelig er der livemusik med Kolding Sejlklubs eget husorkester.

Man kan se hele programmet for dagen på hjemmesiden.

Tid: Lørdag d. 11. juni fra kl. 10-16. 

Havnens Dag afholdes flere steder i landet på lørdag – alle steder med aktiviteter på vandet. Her er nogle af stederne: 

Faxe Ladeplads Sejlklub, Sundby Sejlforening, Vallensbæk Havn, Ebeltoft Skudehavn in Ebeltoft, Doverodde Havn, Sundsøre Lystbådehavn, Nivå Havn, Stubbekøbing Havn.

 

 
America's Cup

Emirates Team New Zealand sejler 200 km/t på land – se video

Havne

By&Havn: Ny havn relativt realistisk inden for 5 år

★ Teknik

★ Vi har “prøvesejlet” C-MAP til mobil og tablet

Kort nyt

Monsterbølge rammer krydstogtskib - passager omkommet 

Kort nyt

Garmin Round Denmark Race: Mega interesse for 'The Guide'

Kort nyt

Sejlsport fra 'All over the world' - se video

Kort nyt

Ny bådbrand midt i København: Sort røg væltede ud

Udvalgte artikler *


Produktnyt