fbpx

Skovshoved projekt faldet på plads - der er plads til alle...

Inkluder i Newsletter: Ja

Gentofte Kommunalbestyrelse har tidligere på ugen haft drøftelser af tre nye projekter på Skovshoved Havn - både til gavn for sejlsporten, men også havnens gæster.

På mødet vedtog Kommunalbestyrelsen følgende:

  • at stille et areal til rådighed for Skovshoved Sejlklub og yde et anlægstilskud til et nyt sejlerskur til ungdomssejlere i klubben

  • at stille en grund til rådighed for et sejlsportshus til KDY og også her give et anlægstilskud

  • at godkende en ny lejeaftale med Halgodt, så Halgodt kan komme i gang et nye byggeri på havnen.

Borgmester Michael Fenger er rigtig glad for, at disse tre projekter nu kan komme videre, og at kommunen er kommet i mål med planerne for arealerne i den sydlige del af Skovshoved Havn. Borgmesteren pointerer, at det bliver en gevinst for både sejlsporten og for andre borgere, som nyder Skovshoved Havn som et rekreativt område, hvor man kan mødes og hygge sig.  

Lige meget hvilket projekt der bliver sat gang i her i landet, så findes der personer som mener noget andet - sådan har det også været i Skovshoved. I dette tilfælde har en gruppe borgere argumenteret for, at kommunen burde have en ny lokalplan for havnen og starte helt forfra med en borgerinddragende proces for havnens udvikling. Det ville imidlertid sætte de tre projekter på hold i en længere periode, og det mener Konservativt Folkeparti i Gentofte ikke er rimeligt.

Michael Fenger fastholder, at kommunen har haft en meget grundig og involverende proces i forbindelse med den nuværende lokalplans vedtagelse i 2013, og de tre projekter alle lever op til helhedsplanen for havnen, der er udarbejdet med stor involvering af havnens brugere. 

Projekterne vil på hver deres måde skabe liv og aktivitet på Skovshoved Havn, og borgmesteren ser personligt frem til mange gode sæsoner på havnen for alle havnens brugere – og også til den fortsatte dialog i Kommunalbestyrelsen om Skovshoved Havns videre udvikling.
Udvalgte artikler *