fbpx

By & Havn på charmeoffensiv - afholder havneseminar, billetter 'først til mølle'

Inkluder i Newsletter: Ja

By & Havn er på charmeoffensiv, og inviterer til havneseminar, hvor du kan møde nogle af havnens kulturaktører, som fortæller, hvordan man kan indgå i nye projekter og samarbejder. Havneseminaret foregår:

Lørdag den 7. maj kl. 9.30 til 14.00 i Kulturhuset Islands Brygge

Mange emner, som vedrører fritidssejlere og roere, vil komme på bordet den dag, hvor man kan møde medarbejdere fra By & Havn. Oplagte emner er fortsat arbejdet omkring Lynetteholmen, indsejling, sejlkorridorer, broåbninger, besejlingssikkerhed i havnen m.v. - og her på redaktionen kunne vi godt forestille os, der var en del sejlere som havde noget på hjertet! 

I det første oplæg skriver By & Havn: Dagen vil bestå af en række oplæg, og der vil desuden være mulighed for masser af netværkssnak over en kop kaffe og afslutningsvist en bid mad. Så er du nysgerrig eller har du selv en specifik idé til et projekt - måske kulturelt, rekreativt eller andet - så meld dig til og mød op.

Du vil naturligvis også kunne høre seneste nyt fra Københavns Havn om sikkerhedstiltag, politiets arbejde i havnen, nye bademuligheder og meget mere. 

Sidste år foregik havneseminaret online. Her er et eksempel på spørgsmål og svar fra 2021-seminaret:

Spørgsmål: Er der ingen krav om sejladskundskaber når man lejer en udlejningsbåd?

Svar: Sejlads i udlejningsbåde anses som fritidssejlads, hvorfor fartøjets størrelse og type afgør kravene til enkeltpersoners sejladskundskaber. By & Havn kræver dog at udlejningsvirksomheder instruerer deres kunder i sikker færdsel.

Et mere detaljeret program for 2022 vil blive publiceret på hjemmesiden, byoghavn.dk/havneseminar, som opdateres løbende frem mod den 7. maj.

Tilmelding: byoghavn.dk/7maj

Tilmelding sker efter 'først til mølle'-princippet.

 


Galleri

Havne

Granithavnene på Bornholm skal reddes

Havne

Havnefoged må fjerne reklamer fra både på land

Kort nyt

Bye bye mobile - og goddag til hængekøjen!

Kort nyt

Selskabet bag Boatflex ApS erklæret konkurs

Kapsejlads

Charles den Første – Havenes Konge

Udvalgte artikler *