fbpx

Dragør havn udvider - og søger ny havnefoged

Related Articles: Vedbæk Havn: Olsen tager over efter Olsen
Inkluder i Newsletter: Ja
Olsen afløser Olsen, det var overskriften på en af Bådmagasinets artikler i ugen der gik. Havnefogeden fra Dragør, havde søgt nye græsgange, og tiltræder jobbet på Vedbæk Havn. Det har åbnet nye muligheder i Dragør, hvor kommunen nu melder ud, at man naturligvis skal have besat jobbet.
 
Dragør Havn udvider
Som mange andre steder rundt omkring i landet, så har kommunerne fået øjnene op for, hvilken værdi den lokale havn repræsenterer - dette gælder også i Dragør. Havnen er netop blevet udvidet med 16 nye pladser, men målet er at der skal komme 100 nye pladser over de næste tre år - en periode hvor havnen også vil gennemgå en renovering af moler m.m. - og havnens popularitet blandt gæstesejlerne er i top. Havnen i Dragør bidrager altså som så mange andre steder til positiv vækst, og ikke mindst turisme-erhvervet. 
 
Profil

I jobopslaget kan vi læse, at Dragør Kommune søger en udadvendt og serviceminded havnefoged, der har indsigt i havnedrift, og som brænder for at samarbejde med havnens brugere og lejere. Du trives godt med at lede havnens ansatte og indgå i de daglige opgaver som f.eks optagning og søsætning af både, udlejning af bådpladser, vagtplanlægning, økonomistyring, og med at være et kendt ansigt på havnen. I år skal der tages stilling til den fremtidige organisering af havnen. Den skal understøtte dig med at skabe de bedste rammer for en fortsat aktiv og effektiv udvikling af havnen. Du inddrages i denne proces. Læs mere om jobbet som havnefoged i Dragør her.


Galleri
Udvalgte artikler *