fbpx

Sidste udkald: Stem på Årets Havn 2021

- Sidste frist for at være med til at kåre Årets Havn 2021 nærmer sig hastigt. Har du haft en dejlig oplevelse i en lystbådehavn i år? Har du fået en god service eller haft et mindeværdigt ophold? Så er det med at komme ind på Danske Tursejleres hjemmeside og kaste en stemme på sin favorithavn. Der er en fin el-folde-cykel på højkant som 1. præmie, siger forretningsfører i Danske Tursejlere, Leif Nielsen.

Det er 14. gang Danske Tursejlere arrangerer den traditionsrige afstemning, hvor deres medlemmer kan stemme på den havn, de synes, har gjort et rigtig godt indtryk på dem i årets løb.

Konkurrencen slutter den 15. november, så det er ved at være absolut sidste udkald.

- Vi ved, at vores medlemmer synes, at det er en fin konkurrence, hvor de også får lejlighed til at give deres besyv med i forhold til f.eks. service og faciliteter i lystbådehavnene. Men havnenes ejere og deres havnefogeder følger også flittigt med. For der kommer jo masser af input til vore lystbådehavne, om hvad deres brugere og kunder værdsætter. Og så er der selvfølgelig stor prestige i at løbe af med titlen som Årets Havn, pointerer Leif Nielsen.

Som sejler deltager man ved at klikke her Årets havn – Mediva Survey, så kommer man straks til siden med stemmekuponen.

Kåringen af Årets Havn finder sted tirsdag den 23. november kl. 11.45 i Vingsted Centret. DFen heldige og dygtige vinder af el-folde-cyklen får direkte besked.

America's Cup

57 knob – udsigt til vild America’s Cup

Kort nyt

Voldsom brand i motorbåd – ingen personskader

Kort nyt

Fuglekigger opdagede kæntrede båd 

Udvalgte artikler *