fbpx

Tre lystbådehavne slår rekord

Inkluder i Newsletter: Ja

Juli måned var den mest besøgte i de tre lystbådehavnes historie: Lemvig Havn, Thyborøn Lystbådehavn og Lemvig Marina. Det viser nye tal fra Danmarks Statistik.

- Havnene er centrale for både Lemvig og Thyborøn. Derfor er jeg også utrolig glad for at så mange lystbådesejlere har valgt at gæste vores område, siger formand for T&M, Steffen Damsgaard.

År til dato – altså på nuværende tidspunkt - ligger de tre havne højere end tidligere år. I al den tid der er blevet indberettet siden 2017. Overnatningstallet har rundet 5.000 overnatninger.
Og altså godt hjulpet af den bedste måned i havnenes historie. 3.602 overnatninger i juli måned alene. Tyskerne er i øvrigt ikke helt tilbage på 2019-niveau, men de vender så småt retur.

Hvordan tallet for hele året havner er naturligvis stadig for tidligt at sige helt præcist.

Lemvig Kommune har valgt at strømline en stor del af driften mellem Lemvig Marina, Lemvig Havn og Thyborøn Havn. Herunder sammenlagt kommunikationen med én hjemmeside, fælles markedsføringskampagner, med videre. Blandt andet har en konkurrence eksponeret havnene overfor mere end 100.000 personer. Også firmaet Obsidian har været inde over målrettet online markedsføring.

- En bred vifte af tiltag i og omkring havnene støtter op om udviklingen. Samtidig ser vi også en stribe projekter og tiltag i eksempelvis Lemvig by ned mod havnen, som binder by og havn sammen, og forskønner området og oplevelserne her, slutter Steffen Damsgaard.

Se video om de tre havne her (eksternt link, red.)
Kilde: lystbaadehavne.lemvig.dk









Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen





Udvalgte artikler *